«Μπαίνω στη θέση του Εμπαπέ… Δεν έχει ζωή...»
i

©imago

«Μπαίνω στη θέση του Εμπαπέ… Δεν έχει ζωή...»

Δημήτρης Χούπης 19:33 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:30 - 08.10.2024

Ο Ιμπραχίμα Κονατέ μίλησε για τον συμπαίκτη του, Κιλιάν Εμπαπέ τονίζοντας πως ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να περνάει κάποια ψυχολογική κρίση, ενώ τόνισε ότι με την πίεση που του ασκείται θα είναι αρκετά δύσκολο γι' αυτόν.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ από μικρή ηλικία έχει κεντρίσει όλα τα βλέμματα πάνω του λόγω του ταλέντου του, το οποίο έδειξε στη Μονακό αρχικά και στη συνέχεια στην Παρί Σεν Ζερμέν. Πλέον από τη φετινή σεζόν ο Γάλλος σταρ αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, μια μεταγραφή που... ταρακούνησε τον ποδοσφαιρικό κόσμο το περασμένο καλοκαίρι.

Παρόλα αυτά οι απαιτήσεις και η πίεση που του ασκείται είναι μεγάλη και έχει κάνει ακόμα και τους συμπαίκτες του να αναρωτιούνται πως το αντέχει όλο αυτό. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του στόπερ της Λίβερπουλ και συμπαίκτη του Εμπαπέ στη Γαλλία, Ιμπραχίμα Κονατέ, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε ανέφερε ότι ο σταρ της Ρεάλ μπορεί να περνάει ψυχολογική κρίση.

Συγκλονιστικό βίντεο με τον Λουίς Ενρίκε να επιπλήττει τον Εμπαπέ: «Αμύνεσαι σαν π@@@ γιος»
LIGUE 1

08:40 - 04.10.2024

Συγκλονιστικό βίντεο με τον Λουίς Ενρίκε να επιπλήττει τον Εμπαπέ: «Αμύνεσαι σαν π@@@ γιος»

Ενα συγκλονιστικό βίντεο κυκλοφόρησε από τη «Movistar», στο οποίο φαίνεται ο Λουίς Ενρίκε να επιπλήττει τον Κιλιάν Εμπαπέ για την αμυντική του συμπεριφορά σε ένα παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Κάποιες φορές βάζω τον εαυτό μου στη θέση του Κίλιαν. Αν είχα όλη αυτή τη βαβούρα γύρω μου, δεν ξέρω πώς θα άντεχα. Θα μπορούσε να περνάει μέχρι και ψυχολογική κρίση. Δεν έχω ιδέα αν περνάει, θα μου άρεσε να του μιλήσω για αυτό» τόνισε αρχικά ο αμυντικός των «κόκκινων».

«Δεν νομίζω ότι είναι εύκολο να ζεις με αυτό. Είναι ακόμα νέος, αλλά τα καταφέρνει. Κατέκτησε τα πάντα από πολύ μικρή ηλικία. Όλα όσα συμβαίνουν γύρω του... δεν έχει ζωή. Θα πρέπει να είναι δύσκολο για εκείνον», ήταν τα λόγια του στη συνέχεια.