Κονσεϊσάο: «Ο πρόεδρος της Πόρτο αρνήθηκε τον δανεισμό του Κάρμο»

Νταβίντ Κάρμο

i

©Photo by Jose Manuel Alvarez/Quality Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Κονσεϊσάο: «Ο πρόεδρος της Πόρτο αρνήθηκε τον δανεισμό του Κάρμο»

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:08 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:50 - 14.08.2024

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο αποκάλυψε πως ο πρόεδρος της Πόρτο ήταν αρνητικός στον δανεισμό του Νταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό.

Ο Νταβίντ Κάρμο αποτελεί υπαρκτό και μεγάλο στόχο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στα στόπερ, με τον υψηλόσωμο Πορτογάλο στόπερ να ψάχνει τρόπο για να αποχωρήσει άμεσα από την Πόρτο προκειμένου να πάρει ξανά παιχνίδια στα πόδια του. 

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός δεν έχει βρει φέτος χρόνο και ρόλο στην ομάδα του Κονσεϊσάο, με τον Πορτογάλο τεχνικό να του δείχνει εμπράκτως ότι δεν τον υπολογίζει με την απόφασή του να τον υποβιβάσει στη β’ ομάδα του συλλόγου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κάρμο δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Πόρτο μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Με τη φανέλα των «Δράκων» συνολικά από το καλοκαίρι του 2022 μετράει 27 συμμετοχές, δίχως να έχει την ευκαιρία καθιέρωσης και πάνω σε αυτή του την επιθυμία «πατάει» ο Ολυμπιακός που χρειάζεται άμεση και ποιοτική ενίσχυση στα στόπερ. 

Ωστόσο σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο αποκάλυψε πως ο πρόεδρος των «δράκων» ήταν αρνητικός στην παραχώρηση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού στους Πειραιώτες. 

«Είναι άλλο πράγμα να ψάχνεις για παίκτες με διαφορετικό background από άλλους που καταλαβαίνουν πώς είναι να παίζεις για έναν σύλλογο όπου η ισοπαλία εκλαμβάνεται ως ήττα. Ο Άλαν Βαρέλα είναι 22 ετών, ο Φραν Ναβάρο είχε έρθει από την Ζιλ Βιθέντε», είπε αρχικά ο Κονσεϊσάο.

Και συνέχισε: «Ο Κάρμο είναι διαφορετική περίπτωση αλλά είναι μαζί μας. Ο πρόεδρος Πίντο ντα Κόστα μού είπε ότι αρνήθηκε προσφορά για να δώσει ως δανεικό τον Νταβίντ Κάρμο. Δεν σημαίνει πως όταν ένας παίκτης κοστίζει 7 ή 8 εκατομμύρια ευρώ πρέπει να παίζει αμέσως», κατέληξε.