«Στη λίστα της Φενέρ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας»

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

© Intime

«Στη λίστα της Φενέρ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας»

Η Φενέρμπαχτσε εξετάζει την περίπτωση του Γιάννη Κωνσταντέλια, σύμφωνα με τους Τούρκους.

Η φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με τον πιο ιδανικό τρόπο, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να βάζει το... λιθαράκι του.

Ο νεαρός σούπερ σταρ πρωταγωνίστησε με τον Δικέφαλο στο στήθος σε όλες τις διοργανώσεις, κάνοντας τη διαφορά και μετρώντας συνολικά 14 γκολ και 9 ασίστ σε 55 συμμετοχές.

Όπως αναμενόταν, ο «Ντέλιας» αποτελεί ένα «hot name» στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, με το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων να βρίσκεται στο στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Μετά τη Σάλτσμπουργκ, την περίπτωση του μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ φαίνεται να εξετάζει και η Φενέρ, η οποία με την έλευση του Ζοσέ Μουρίνιο μπήκε στη νέα της εποχή.

Όπως τονίζουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης τσεκάρει τον Κωνσταντέλια και δεν αποκλείεται να κινηθεί για να τον κάνει δικό του, ειδικά αν αποχωρήσει ο Σεμπαστιάν Σιμάνσκι.

«Δεν πρέπει να φύγει ο Κωνσταντέλιας από τον ΠΑΟΚ - Για το συμφέρον του ίδιου»

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης, κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο για το μέλλον του Κωσνταντέλια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ πιστεύω πως ο Κωνσταντέλιας δεν πρέπει να φύγει από τον ΠΑΟΚ φέτος. Και για το συμφέρον του ίδιου και για το συμφέρον της ομάδας. την επόμενη χρονιά θα εκτοξευθούν οι μετοχές του, και όταν φύγει θα πρέπει να είναι έτοιμος στην ομάδα που θα πάει, δεν είναι ένας συνηθισμένος ποδοσφαιριστής. Τον χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να κάνει το άλμα ευρωπαϊκά.

Μπορεί αν μείνει ακόμη ένα χρόνο, μπορεί να πάει σε ακόμη καλύτερο πρωτάθλημα από το αυστριακό».