Η μαγική ενέργεια του Κωνσταντέλια στο γκολ-τίτλου πήρε βραβείο (vid)

Κωνσταντέλιας

i

© PrtScr / Intime

Η μαγική ενέργεια του Κωνσταντέλια στο γκολ-τίτλου πήρε βραβείο (vid)

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έκανε τη διαφορά στο ντέρμπι-τίτλου του «Κλεάνθης Βικελίδης», με αποτέλεσμα να κλείσει τη σεζόν με ακόμη ένα βραβείο στο παλμαρέ του.

Η σεζόν για τον ΠΑΟΚ έκλεισε με ονειρικό τρόπο, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να βάζει τη σφραγίδα του. Στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» που έκρινε τα πάντα στην κούρσα του τίτλου, ο νεαρός μεσοεπιθετικός με μία εντυπωσιακή ενέργεια «έφτιαξε» το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου (1-2) κι έτσι πρόσθεσε ακόμη ένα βραβείο στο πλούσιο παλμαρέ του.

Μποροβήλος: «Στηρίζουμε την υποψηφιότητα του κ. Γκαγκάτση»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:22 - 04.06.2024

Μποροβήλος: «Στηρίζουμε την υποψηφιότητα του κ. Γκαγκάτση»

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, μίλησε για την υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση για τη θέση του προέδρου στην ΕΠΟ ενώ μεταξύ άλλων κλήθηκε να τοποθετηθεί και στην μετακίνηση του Αντώνη Τσιφτσή στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας κέρδισε το PAOK TV Play of the Month Μαΐου και πρόσθεσε άλλο ένα ατομικό βραβείο στη συλλογή του.

Η καταπληκτική ενέργεια του Mr. Breeze στο ματς κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» συγκέντρωσε το 53,62% των ψήφων του κοινού, ενώ θα μπορούσε να έχει πολύ μεγαλύτερη διαφορά από τους υπόλοιπους μονομάχους και αυτό γιατί η ενέργεια του Ντόμινικ Κοτάρσκι έθεσε δυνατή υποψηφιότητα με μία εντυπωσιακή επέμβαση στο τελευταίο παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Παρ’ όλα αυτά το κοινό του Δικεφάλου δεν δυσκολεύτηκε να αποφασίσει. Ο Μπάμπα πάσαρε στον Κωνσταντέλια ενώ είχε πλάτη τον Οντουμπάτζο, υποδέχτηκε την μπάλα με το τακουνάκι, άλλαξε αστραπιαία κατεύθυνση και έφυγε σε κατά μέτωπο επίθεση. Ο Οντουμπάτζο τον έχασε, ο Σουλειμάνοφ προσπάθησε να τον σταματήσει με φάουλ αλλά ο Έλληνας εξτρέμ έμεινε όρθιος, πάσαρε στον Μπράντον και αυτός έβγαλε την ασίστ στον Τάισον για το 1-2.Φυσικό επόμενο, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πήρε ένα ακόμα ατομικό βραβείο για το PAOK TV Play Of The Month Μαΐου.

Την δεύτερη θέση πήρε η απόκρουση του Κοτάρσκι κόντρα στον Παναθηναϊκό με 21,05% και την τρίτη η υπέροχη προσωπική ενέργεια και ασίστ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς κόντρα στον Άρη με 11,18%.Δείτε ξανά την εντυπωσιακή ενέργεια του Mr.Breeze κι εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας».