Επίσημο: Στην ProStar o Γιάννης Κωνσταντέλιας!

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

©intime

Επίσημο: Στην ProStar o Γιάννης Κωνσταντέλιας!

Sportal newsroom 12:45 - 25.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:17 - 25.06.2024

Ανακοινώθηκε η συμφωνία του νεαρού σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ, Γιάννη Κωνσταντέλια, με την ProStar.

O Λεωνίδας Αθανασούλας παραμένει μάνατζερ του ποδοσφαιριστή και σε συνεργασία με την ProStar, ανακοινώθηκε το καθεστώς της νέας τους συνεργασίας.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο 21χρονος μεσοεπιθετικός της Εθνικής Ελλάδος και του ΠΑΟΚ, Γιάννης Κωνσταντέλιας, εντάχθηκε στο Πρακτορείο ProStar. Ο νεαρός και πολύ ταλαντούχος παίκτης θεωρείται ήδη ένας από τους καλύτερους της ελληνικής Super league. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σε καλωσορίσουμε στις τάξεις μας, πιστεύουμε σε εσένα και θα κάνουμε τα πάντα για να έχεις τη μεγαλύτερη επιτυχία! Καλώς ήρθες στο Pro Star Agency», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ProStar.

Ο Κωνσταντέλιας χορεύει κι εκτός γηπέδου: Το ζεϊμπέκικο στον γάμο της αδερφής του που «έκλεψε» την παράσταση (vid)

Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια του Γιάννη Κωνσταντέλια. Λίγο πριν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, ο νεαρός σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ βρέθηκε στον γάμο της αδερφής του κι «έκλεψε» την παράσταση.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το παρακάτω βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο «Ντέλιας» επέδειξε τις χορευτικές του ικανότητες στο γλέντι και χόρεψε ζεϊμπέκικο, ενώ η νύφη η οποία απαθανάτισε το στιγμιότυπο έκανε το δικό της σχόλιο, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αέρινος».