Η απίθανη ιστορία με Κωνσταντέλια - Μπάρτσα: «Έκανε παιδάκια στη Μασία να νιώθουν άσχημα με όσα έκανε με την μπάλα»

Baladeros live

i

© Sportal

Η απίθανη ιστορία με Κωνσταντέλια - Μπάρτσα: «Έκανε παιδάκια στη Μασία να νιώθουν άσχημα με όσα έκανε με την μπάλα»

Sportal newsroom 15:04 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:55 - 14.08.2024

Ο Μάνος Τσαλγατίδης αποκάλυψε στους «Baladeros Live» μία συγκλονιστική ιστορία, η οποία αφορούσε τις προπονήσεις που έκανε ο Κωνσταντέλιας στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.

Στην χθεσινή (27/8) νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κηφισιά στην Τούμπα (2-1) για τη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο Κωνσταντέλιας ήταν για ακόμη μία φορά ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές. Ο νεαρός σούπερ σταρ του Δικεφάλου πάσαρε την μπάλα στον Μπάμπα με ένα εντυπωσιακό τακουνάκι και στη συνέχεια ακολούθησε το αυτογκόλ του Τσάπαν για το τελικό 2-1.

Μετά το «σόου του Κωνσταντέλια μέσα στην Ιερουσαλήμ και στη νίκη του ΠΑΟΚ στην έδρα της Μπεϊτάρ (1-4), ο μεσοεπιθετικός των «ασπρόμαυρων»... μάγεψε για ακόμη μία φορά.

Με αφορμή την χθεσινή του εντυπωσιακή ενέργεια, ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ Μάνος Τσαλγατίδης, αποκάλυψε μία απίθανη ιστορία από το παρελθόν, όταν ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου προπονήθηκε στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.

Μεταξύ άλλων ο Μάνος Τσαλγατίδης ανέφερε:

«Κάποια στιγμή η Μπαρτσελόνα ήθελε τον Κωνσταντέλια σαν τρελή. Ο ΠΑΟΚ τον έκρυβε στα τουρνουά, τον έβαζε κάτι 15λεπτα μήπως και τον κρύψει. Ωστόσο ο ίδιος πήγε στη Μασία και προπονήθηκε με τους Μπλαουγκράνα. Υπήρξαν κάποια παιδάκια στην Μπαρτσελόνα, τα οποία ήταν στην ηλικία του Κωνσταντέλια κι έκαναν παράπονα ότι αυτός δεν γίνεται να προπονηθεί μαζί μας. Κάνει μέσα στο γήπεδο πράγματα με τα οποία μας κάνει να νιώσουμε άσχημα. 

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα για να τον πείσει τον πήγε σε ένα ματς στο Καμπ Νου, του γνώρισε κάποιους ποδοσφαιριστές. Όταν ξεκίνησε το ματς, ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ είπε στον μπαμπά του ΄΄Βαρέθηκα, πάμε να φύγουμε;΄΄ ΄΄Θες να πάμε στο ξενοδοχείο;΄΄ Κι όλα αυτά στην ηλικία 15-16 χρονών. Η προστασία που έχει ο Ντέλιας από το κλαμπ και την οικογένειά του τον έχουν κάνει να μην χάσει το μυαλό του ούτε δευτερόλεπτο», ανέφερε χαρακτηριστικά.