Κοντά σε ανανέωση με Μπαρτσελόνα ο Μάρκος Αλόνσο
i

Τσάβι και Μάρκος Αλόνσο/printscreen

Κοντά σε ανανέωση με Μπαρτσελόνα ο Μάρκος Αλόνσο

Sportal newsroom 12:20 - 24.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:59 - 20.08.2024

Σε αρκετά καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Μάρκος Αλόνσο για την ανανέωση του συμβολαίου του 32χρονου αμυντικού.

Βρίσκεται μόλις μερικούς μήνες στη Βαρκελώνη όμως φαίνεται πως ο Μάρκος Αλόνσο έχει αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις στο τεχνικό επιτελείο των «μπλαουγκράνα», με αποτέλεσμα οι δυο πλευρές να βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις για επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο 32χρονος αμυντικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Τσέλσι, την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, και δείχνει να έχει προσαρμοστεί πλήρως στην Μπαρτσελόνα. Το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Τσάβι και όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo» απομένουν κάποιες λεπτομέρειες προκειμένου να επιτευχθεί πλήρης συμφωνία.

Μια από αυτές είναι και η διάρκεια του νέου συμβολαίου που θα υπογράψει ο Μάρκος Αλόνσο, η οποία -κατά πάσα πιθανότητα- θα είναι διετής. Ο Τσάβι τον θεωρεί αρκετά χρήσιμο, διότι εκτός από τη θέση του αριστερού μπακ μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ, κάτι που είναι χρήσιμο, ειδικά μετά την αποχώρηση του Πικέ από το «Καμπ Νου».