Η Βραζιλία έμεινε «άσφαιρη» και γκέλαρε με το... καλημέρα στο Κόπα Αμέρικα - Νικηφόρα πρεμιέρα για Κολομβία με ηγέτη Χάμες (vids)

Βραζιλία - Κόστα Ρίκα

i

© Imago

Η Βραζιλία έμεινε «άσφαιρη» και γκέλαρε με το... καλημέρα στο Κόπα Αμέρικα - Νικηφόρα πρεμιέρα για Κολομβία με ηγέτη Χάμες (vids)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:57 - 25.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:03 - 25.06.2024

Στην πρώτη αγωνιστική του 4ου ομίλου του Κόπα Αμέρικα, η Βραζιλία «σκόνταψε» και η Κολομβία ανέβηκε μόνη στην πρώτη θέση, με τον Χάμες να βάζει την υπογραφή του.

Γκέλα με το... καλημέρα για την Βραζιλία στο Κόπα Αμέρικα!

Στην πρεμιέρα της κόντρα στην Κόστα Ρίκα, η ομάδα του Ζούνιορ Ντοριβάλ έχασε τα... άχαστα και δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα (0-0). Η Σελεσάο είχε 72% κατοχή και τον απόλυτο έλεγχο, μέτρησε 18 ευκαιρίες συνολικά, όμως τα βρήκε... σκούρα στο επιθετικό κομμάτι. Στο 30ο λεπτό ο Μαρκίνιος άνοιξε το σκορ, όμως έπειτα από εξέταση του VAR το γκολ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ.

Ο Σεκέιρα κατέγραψε τέσσερις πολύ σπουδαίες επεμβάσεις, με αποτέλεσμα να χαρίσει στη χώρα του έναν «χρυσό» βαθμό.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Κολομβία με δύο ασίστ από τον Χάμες Ροντρίγκες επικράτησε της Παραγουάης με 2-1 και πλέον απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, φτάνοντας παράλληλα τις 19 νίκες στα τελευταία 24 παιχνίδια. 

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι του ματς, στο 32΄ ο πρώην σούπερ σταρ του Ολυμπιακού σέρβιρε στον Μουνιόθ για το 1-0, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Λέρμα «κλείδωσε» το τρίποντο.

Το μόνο που κατάφερε η Παραγουάη ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Ενσίσο της Μπράιτον στο 69ο λεπτό.