Η Ουρουγουάη μπήκε με το... δεξί στο Κόπα Αμέρικα - Άνετη νίκη για τις ΗΠΑ (vids)

Ουρουγουάη - Παναμάς

i

© Glomex

Η Ουρουγουάη μπήκε με το... δεξί στο Κόπα Αμέρικα - Άνετη νίκη για τις ΗΠΑ (vids)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:50 - 24.06.2024 / Ανανεώθηκε: 08:51 - 24.06.2024

Η Ουρουγουάη επιβλήθηκε του Παναμά στην πρεμιέρα της στο Κόπα Αμέρικα και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο. Άνετη νίκη και για τις ΗΠΑ κόντρα στη Βολιβία.

Η Ουρουγουάη απέδειξε την ανωτερότητά της με το... καλημέρα στην πρεμιέρα της στο Κόπα Αμέρικα και πήρε τη νίκη κόντρα στον Παναμά, δίχως να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες (3-1).

Μόλις στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Αραούχο με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ και χάρισε το προβάδισμα στην ομάδα του. Στην επανάληψη, η Σελέστε πάτησε το πόδι στο γκάζι για να «κλειδώσει» το τρίποντο και τα κατάφερε. Στο 85΄ ο Νιούνες διαμόρφωσε το 2-0, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Βίνα στο 90+1.

Το μόνο που κατάφερε ο Παναμάς, ήταν να βρει το γκολ της μείωσης (3-1) στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μουρίγιο.

Στο άλλο ματς του τρίτου ομίλου, οι ΗΠΑ επικράτησαν άνετα της Βολιβίας (2-0), καθώς ένα ημίχρονο ήταν αρκετό. Ο Πούλισικ βρήκε δίχτυα μόλις στο 3' και ο Μπάλογκαν διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 44', ενώ στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του ματς έπεσε αισθητά.