Κορδόν: «Οι καλύτερες κινήσεις γίνονται τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών»

Αντόνιο Κορδόν

i

©Intime

Κορδόν: «Οι καλύτερες κινήσεις γίνονται τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:21 - 27.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:17 - 14.08.2024

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού μίλησε για τον σχεδιασμό της ομάδας, αλλά επίσης αναφέρθηκε και στην αργοπορία των μεταγραφών.

Στην επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, η οποία διεξάγεται στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τον λόγο πήρε ο αθλητικός διεθυντής του συλλόγου, Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος μίλησε για για τον σχεδιασμό της ομάδας, αλλά επίσης αναφέρθηκε και στην αργοπορία των μεταγραφών.

Επίσης στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Ντιέγκο Μαρτίνεθ και αναφέρθηκε στο ρόστερ και στις ακαδημίες της ομάδας. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κορδόν:  

«Ξέρω πως αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι οι μεταγραφές. Υπάρχουν παίκτες ακριβοί και με εμπειρία. Άλλοι με λιγότερη εμπειρία. Θα είναι παίκτες που θα μοιράζονται ίδια ταυτότητα και φιλοδοξία είτε είναι από την πρώτη ομάδα είτε από τη 2η». 

Για τον σχεδιασμό: «Καταλαβαίνω ακριβώς την ερώτηση. Δουλεύουμε καθημερινά και κάνουμε βήματα. Θα κάνουμε τις επιλογές που πρέπει. Δεν έχουμε καθυστερήσει. Θα έχουμε μία ομάδα με φιλοδοξία και με δέσμευση. Δεν μπορούμε να σας πούμε με ακρίβεια τον αριθμό παικτών για το ρόστερ. Είναι πολύ σημαντική η προσωπική επαφή. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα πάρουμε αποφάσεις. Το σημαντικό είναι να έχουμε επιτυχίες στις επιλογές μας».

Και συνέχισε: «Για όλους μας είναι μία νέα αρχή. Να φτιάξουμε μία ομάδα που να έχει μέλλον. Να έχει συνέχεια. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε περισσότερη εμπειρία. Παίκτες παλιούς ή νέους στον σύλλογοι. Οι παίκτες που δούλεψαν με εμάς ανέβασαν το επίπεδό μας και ειδικά όσοι ήθελαν να βοηθήσουν την ομάδα. Με καθημερινή δουλειά και με συνεχόμενη όρεξη για βελτίωση, όπως είπε ο πρόεδρος. Όλοι να δουλεύουμε για τη βελτίωση. Οι διοργανώσεις απαιτούν άλλα χαρακτηριστικά και πρέπει να δώσουμε απαντήσεις». 

Μαρινάκης: «Στόχος του Ολυμπιακού η ανανέωση του ρόστερ με παίκτες ηλικίας 20-25 ετών»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:14 - 27.06.2023

Μαρινάκης: «Στόχος του Ολυμπιακού η ανανέωση του ρόστερ με παίκτες ηλικίας 20-25 ετών»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του νέου προπονητή της ομάδας, Ντιέγκο Μαρτίνεθ κι αναφέρθηκε στην ανανέωση του ρόστερ, το οποίο θα αποτελείται κυρίως από ποδοσφαιριστές ηλικίας 20-25 ετών.

Για το ρόστερ και τις ακαδημίες

Ο προπονητής του Ολυμπικακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε για το ρόστερ και τις ακαδημίες: «Για όλους γίνεται μια νέα αρχή. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα με μέλλον και συνέχεια. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε οτιδήποτε έχουμε στη διάθεσή μας. Αν έχετε μελετήσει την πορεία μου, οι ποδοσφαιριστές που δούλεψα ανέβασαν το επίπεδο τους. Ειδικά αυτοί που ήθελαν να βοηθήσουν την ομάδα. Επιμένω πως με πολύ δουλειά και συνεχόμενη όρεξη για βελτίωση, αυτό είναι το κλειδί. Οι διοργανώσεις που θα πάρουμε μέρος χρειάζονται διαφορετικά πράγματα. Σαν ομάδα θα πρέπει να δώσουμε την απάντηση».