Τρόμος για τον Κορέα της Ατλέτικο: Ενοπλοι διαρρήκτες τον απείλησαν και τον λήστεψαν!

Άνχελ Κορέα

i

©Photo by Denis Doyle/Getty Images/IDeal Images

Τρόμος για τον Κορέα της Ατλέτικο: Ενοπλοι διαρρήκτες τον απείλησαν και τον λήστεψαν!

Κώστας Τόπας 08:23 - 14.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:38 - 14.08.2024

Ο Αργεντινός επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Άνχελ Κορέα έπεσε θύμα ληστείας από ένοπλους που εισέβαλαν στο σπίτι του και απείλησαν τον ίδιο και τους δικούς του ανθρώπους.

Σκηνές τρόμου έζησε ο επιθετικός της Ατλέτικο, Άνχελ Κορέα. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ισπανικό δίκτυο «Cope», ο Αργεντινός έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι του από ένοπλους διαρρήκτες που απείλησαν τον ίδιο και την οικογένειά του!

Μάλιστα, ο 28χρονος επιθετικός την ώρα της ληστείας ήταν στο σπίτι του μαζί με την σύζυγο και τις τρεις κόρες του, ζώντας τον απόλυτο τρόμο. Από την άλλη, οι ληστές κατάφεραν να αρπάξουν από το σπίτι του Κορέα χρήματα και τιμαλφή, ενώ όπως μεταδίδουν οι Ισπανοί, η περιπέτεια του Αργεντινού επιθετικού των «ροχιμπλάνκος», έληξε χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Δεν είναι ο πρώτος παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης που δέχεται επίθεση στο σπίτι του. Παλαιότερα, είχε συμβεί στους Άλβαρο Μοράτα, Γκάμπι και Τόμας Παρτέι όταν ήταν μέλος των «ροχιμπλάνκος». Ο Άνχελ Κορέα πάντως μπορεί να φύγει στη φετινή χειμερινή αγορά, καθώς έχει στο τραπέζι μια προσφορά από τη Σαουδική Αραβία αν και ο σύλλογος επιμένει να μην τον αφήσει να φύγει εκτός αν ο ίδιος ο Κορέα θέλει.