Ο Παναγιώτης Κόρμπος συνεχίζει το ποδόσφαιρο στα 38 και θα παίξει στη Β' ΕΣΠΑ

Παναγιώτης Κόρμπος & Βασίλης Βόγλης

Ο Παναγιώτης Κόρμπος συνεχίζει το ποδόσφαιρο στα 38 και θα παίξει στη Β' ΕΣΠΑ

Sportal newsroom 12:26 - 13.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:32 - 14.08.2024

Μπορεί να διανύει το 38ο έτος της ηλικίας του, όμως αυτό δεν λέει πολλά για τον Παναγιώτη Κόρμπο, ο οποίος συνεχίζει το ποδόσφαιρο καθώς θα αγωνίζεται με τον Διαγόρα Αιγάλεω στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε πέρυσι, ο Παναγιώτης Κόρμπος αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναιγιάλειου. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι διανύει το 38ο έτος της ηλικίας του, θα συνεχίσει να αγωνίζεται, αφού υπέγραψε στον Διαγόρα Αιγάλεω, που αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα και την Β' ΕΣΠΑ.

Σαφέστατα, πρόκειται για μια εξαιρετική κίνηση για το επίπεδο του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, μιας και ο Παναγιώτης Κόρμπος έχει πλούσια εμπειρία από την πρώτη εθνική κατηγορία με 261 παιχνίδια κι απολογισμό 15 γκολ και 12 ασίστ. Στο παρελθόν έχει φορέσει φανέλες ομάδων όπως ο Πανιώνιος, ο Ατρόμητος, η Προοδευτική, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Λεβαδειακός, ο Απόλλων Σμύρνης, ο Παναιτωλικός και ο Ιωνικός.

Oι ακριβότερες ομάδες του Europa League της σεζόν 2023-2024 - H λίστα και η θέση των ελληνικών ομάδων
EUROPA LEAGUE

09:53 - 13.09.2023

Oι ακριβότερες ομάδες του Europa League της σεζόν 2023-2024 - H λίστα και η θέση των ελληνικών ομάδων

Μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται στην επανέναρξη της Super League, αλλά και τη πρεμιέρα της φάσης των ομίλων των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Ως επακόλουθο, θα δούμε τη λίστα με την κατάταξη των ομάδων του Europa League, βάσει της χρηματιστηριακής τους αξίας, με το ελληνικό ενδιαφέρον να είναι έντονο.

Για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον Διαγόρα Αιγάλεω, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η προσωπική σχέση που διατηρεί ο έμπειρος ποδοσφαιριστής με τον προπονητή της ομάδας, Βασίλη Βόγλη.