Κοσμίν Μπαρκαουάν: «Ο Λουτσέσκου είναι βασιλιάς στη Θεσσαλονίκη»
i

©intime

Κοσμίν Μπαρκαουάν: «Ο Λουτσέσκου είναι βασιλιάς στη Θεσσαλονίκη»

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Κοσμίν Μπαρκαουάν μίλησε στα ρουμανικά Μέσα και αποθέωσε τον προπονητή του Δικεφάλου, Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Στεάουα Βουκουρεστίου την Πέμπτη για την 2η αγωνιστική της League Stage του Europa League στο γήπεδο της Τούμπας. Στόχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι να πάρει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση, μετά την ήττα στην Τουρκία από τη Γαλατασαράι με 3-1 την προηγούμενη Τετάρτη (25/9).

Ο πρώην παίκτης του Δικεφάλου, Κοσμίν Μπαρκαουάν μίλησε στα ρουμάνικα ΜΜΕ και αναφέρθηκε κυρίως στον προπονητή του ΠΑΟΚ, τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι βασιλιάς στη Θεσσαλονίκη, αδερφέ! Όλοι τον βλέπουν ως άγιο. Δικαιολογημένα. Επιβλήθηκε, άλλαξε πολλά προς το καλύτερο, πήρε όλα τα εύσημα και μπράβο του!».

Σε ερώτηση για το τι σημαίνει να είσαι προπονητής ΠΑΟΚ:

«Είναι πολύ δύσκολο να αντισταθείς στη Θεσσαλονίκη και στην Ελλάδα. Είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσεις την πίεση στον προπονητή του ΠΑΟΚ, ειδικά έξω από το γήπεδο, δεν μπορείς να πάρεις ανάσα. Όποιος κι αν είναι αυτός. Δεν μπορείς καν να πας για φαγητό! Και οι σερβιτόροι ακόμη σε πιέζουν».

O Mπαρκαουάν φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2006-2007 έχοντας αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και κατάφερε να γράψει 30 συμμετοχές με τα ασπρόμαυρα πριν ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στον Δικέφαλο.