Στο Ρέντη ο Φορτούνης για το τελευταίο «αντίο» στον Ολυμπιακό
i

© Intime

Στο Ρέντη ο Φορτούνης για το τελευταίο «αντίο» στον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 19:08 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:08 - 30.07.2024

Ο Κώστας Φορτούνης βρέθηκε στο Ρέντη κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Ολυμπιακού, προκειμένου να αποχαιρετίσει τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά.

Ο Κώστας Φορτούνης ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Σαουδική Αραβία και την Αλ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός αφήνει τον Ολυμπιακό έπειτα από μία σπουδαία καριέρα. Ο Φορτούνης μέτρησε 343 ματς, 94 γκολ και 106 ασίστ και κατέκτησε έξι πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και το Conference League με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Και παρόλο που έχει αποχαιρετίσει εδώ και μέρες την ομάδα του Πειραιά μέσω ανάρτησης του στα social media, το μεσημέρι της Τρίτης (30/07) πήγε στο Ρέντη, προκειμένου να πει αντίο και από κοντά στους συμπαίκτες του και γενικότερα τους ανθρώπους του συλλόγου.

Μάλιστα, στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, έχει ένα βίντεο, στο οποίο φαίνονται οι παίκτες του Ολυμπιακού να του κάνουν το λεγόμενο φατούρο. Τη δημοσίευση τη συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Για πάντα οικογένεια. Σας ευχαριστώ όλους!».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!