Ο Γαλανόπουλος στο Sportal: «Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, επιστροφή στις μεγάλες διοργανώσεις»

Κώστας Γαλανόπουλος

i

©Intime

Ο Γαλανόπουλος στο Sportal: «Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, επιστροφή στις μεγάλες διοργανώσεις»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:23 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:23 - 08.09.2024

Ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε στο Sportal μετά την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ελλάδα και Φινλανδία και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο της επίσημης αγαπημένης.

Η Εθνική Ελλάδας μπήκε με το δεξί στο Nations League!

Στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον γαλανόλευκο πάγκο και στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, η επίσημη αγαπημένη υποδέχτηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Φινλανδία και πανηγύρισε το τρίποντο. Ο Φώτης Ιωαννίδης έβαλε την υπογραφή του, βρίσκοντας δύο φορές δίχτυα, ενώ το αυτογκόλ του Κάλμαν στο 37ο λεπτό ήταν αυτό που απλοποίησε την κατάσταση για τους γηπεδούχους.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε στο Sportal για τη νικηφόρα πρεμιέρα σε αυτήν τη νέα εποχή, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί στην στήριξη του κόσμου και στον μεγάλο στόχο, ο οποίος είναι ξεκάθαρος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Sportal:

«Μπήκαμε με το δεξί στο Nations League. Η Φινλανδία ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος θα έλεγα. Μας δυσκόλεψε και μας προβλημάτισε σε αρκετά σημεία του αγώνα. Ωστόσο καταφέραμε να βρούμε τη λύση, να ανοίξουμε το σκορ και με φέρουμε το ματς στα μέτρα μας», ανέφερε αρχικά.

Για την πίεση που υπάρχει μετά κι από τον αποκλεισμό στην Τιφλίδα: «Αυτό είναι ένα κεφάλαιο που το έχουμε αφήσει πίσω. Έπρεπε να το αφήσουμε πίσω. Πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα και την επόμενη σελίδα για την Εθνική. Είναι ξεκάθαρο πως ο στόχος είναι να περάσουμε σε μία μεγάλη διοργάνωση».

Για την στήριξη του κόσμου: «Σήμερα είδαμε μία ατμόσφαιρα που την έχουμε δει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Ο κόσμος ήταν δίπλα μας, μας έδωσε θετική ενέργεια και μας βοήθησε να μπούμε με το δεξί στο Nations League».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!