Ο Κώστας Τσιμίκας μαθαίνει την τέχνη του freddo espresso στη Λίβερπουλ (vid)

Ο Κώστας Τσιμίκας

i

prtScr

Ο Κώστας Τσιμίκας μαθαίνει την τέχνη του freddo espresso στη Λίβερπουλ (vid)

Κώστας Τόπας 14:53 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:53 - 19.10.2024

Ο Κώστας Τσιμίκας πρωταγωνιστεί σε βίντεο της Λίβερπουλ στα social media, περιγράφοντας το freddo espresso.

Μετά την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ από τον πάγκο του συλλόγου, η Λίβερπουλ έχει ήδη μπει στη νέα της εποχή της υπό την καθοδήγηση του Άρνε Σλοτ. Τους τελευταίους μήνες, στο επίκεντρο της αθλητικής επικαιρότητας βρέθηκε το όνομα του Κώστα Τσιμίκα, σχετικά με το μέλλον του στον σύλλογο της Αγγλίας.

Ωστόσο, Τσιμίκας και Λίβερπουλ δεν εξετάζουν το ενδεχόμενο να λύσουν τη συνεργασία τους. Αντιθέτως, ο Έλληνας μπακ βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του Άρνε Σλοτ και να είναι δεύτερος στην ιεραρχία της αριστερής αμυντικής πλευράς πίσω από τον Ρόμπερτσον, όπως και τις προηγούμενες σεζόν.

Ο «Greek Scouser» μάλιστα απολαμβάνει τις ημέρες του στο Λίβερπουλ και φροντίζει να το δείχνει με κάθε τρόπο. Αυτή τη φορά, ο Έλληνας διεθνής μπακ πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο της ομάδας του, που ανήρτησε στα social media.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσιμίκας εξήγησε στην κάμερα τι είναι το freddo espresso, με τον ίδιο να λέει πως πρόκειται για «διπλό εσπρέσο χτυπημένο με πάγο ώστε να γίνεται κρύος» και η απάντησή του μπήκε πρώτη πρώτη στο υπέροχο βιντεάκι που επιμελήθηκε το τιμ των Reds, μαθαίνοντας έτσι το «κοινό μυστικό» των Ελλήνων και στους Άγγλους.

Από εκεί και πέρα ρωτήθηκαν και οι υπόλοιποι παίκτες της Λίβερπουλ σχετικά με τις προτιμήσεις τους στα ροφήματα. . Οι, Μακ Άλιστερ και Νούνιες προτιμάνε το παραδοσιακό μάτε, ο Φαν Ντάικ το τσάι μέντας, ο Ιταλός Φεντερίκο Κιέζα απάντησε «εσπρέσο» ενώ ο Άντι Ρόμπερτσον τόνισε χαρακτηριστικά πως «τα ροφήματα πρέπει να είναι κρύα και τα φαγητά ζεστά. Απαράβατος κανόνας».