Κοστίνια: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, τον γνωρίζουν όλοι»

Ο Κοστίνια

i

© Olympiacos

Κοστίνια: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, τον γνωρίζουν όλοι»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:25 - 09.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:25 - 09.07.2024

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ως παίκτης του Ολυμπιακού παραχώρησε ο Κοστίνια, ο οποίος στάθηκε στο μέγεθος του συλλόγου.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή, με τον Κοστίνια να ανακοινώνεται από τους Πειραιώτες το απόγευμα της Τρίτης (9/7). Ο ίδιος παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις και σε αυτές τόνισε πως ο σύλλογος στον οποίο θα αγωνίζεται πλέον είναι ένα τεράστιο κλαμπ.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Κοστίνια:

«Νιώθω πολύ ευτυχισμένος. Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Κάναμε μία πολύ καλή περσινή σεζόν με τη Ρίο Άβε, καταφέραμε να ξεχωρίσουμε χάρη στην πολύ καλή ομάδα που είχαμε και είμαι χαρούμενος που ήμουν ανάμεσα στους καλύτερους της χρονιάς. Ξέρω ότι βρισκόταν εδώ ο Σάμαρης, ο Ερνάνι, τώρα ο Τσικίνιο.

Είναι φίλοι μου και με βοηθούν να προσαρμοστώ και να γνωρίσω καλύτερα τον σύλλογο. Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, τον γνωρίζουν όλοι. Πολύ πρόσφατα κατέκτησε το Conference League και είναι ξεκάθαρα ένας μεγάλος σύλλογος για να κάνω το επόμενο βήμα μου. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, για να πετύχουμε πολλά μαζί με τους συμπαίκτες μου».

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Κοστίνια

Μετά τον Στάμενιτς, τον Αναγωνστόπουλο και τον Ντάνι Γκαρθία, ο Ολυμπιακός προχώρησε στην ανακοίνωση ενός ακόμα παίκτη. Ο Κοστίνια έγινε η τέταρτη μεταγραφή της ομάδας, η οποία και γνωστοποίησε επίσημα την απόκτηση του νεαρού μπακ.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Πορτογάλου δεξιού μπακ Ζοάο Πέδρο Λουρέιρο ντα Κόστα ή αλλιώς Κοστίνια. Ο 24χρονος ακραίος αμυντικός γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου 2000 και σε νεαρή ηλικία εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής των Πόρτο και Μπράγκα.

Ακολούθησε η Ρίο Άβε, με την οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο τον Μάιο του 2018. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 37 συμμετοχές με τη Ρίο Άβε, σημείωσε πέντε γκολ και έδωσε έξι ασίστ.

Έχει φορέσει 121 φορές τη φανέλα της και είναι διεθνής με την U18, την U19, την U20 και την U21 της εθνικής Πορτογαλίας», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός.