Απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα η νέα πρόταση της Τζένοα για Κοτάρσκι

Ντoμινίκ Κοτάρσκι

i

©Intime

Απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα η νέα πρόταση της Τζένοα για Κοτάρσκι

Μάνος Τσαλγατίδης 12:16 - 12.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:16 - 12.07.2024

Η Τζένοα ήθελε τον Κοτάρσκι, αλλά η πρόταση κρίθηκε ανεπαρκής από τον ΠΑΟΚ.

Για πολλές μέρες το όνομα του Ντομινίκ Κοτάρσκι ήταν πολύ ψηλά στη λίστα της ιταλικής Τζένοα, η οποία αναζητούσε έναν βασικό τερματοφύλακα. Ωστόσο οι προσπάθειες έπεφταν στο κενό καθώς οι Ιταλοί δεν πρόσφεραν ούτε στο ελάχιστο αυτά που θα ήθελε ο ΠΑΟΚ για να μπει σε διαπραγματεύσεις για τον τερματοφύλακά του.

Χθες τα ιταλικά ΜΜΕ ασχολήθηκαν και πάλι με το ενδιαφέρον της Τζένοα για τον Κοτάρσκι και μάλιστα ανέφεραν πως από τη μία η απόσταση έχει μικρύνει και από την άλλη ο ιταλικός σύλλογος είναι έτοιμος να κάνει... ρελάνς για να τον πάρει. Γράφτηκε πως θα δώσει έως και οχτώ εκατομμύρια ευρώ. Αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική.

Η τελευταία πρόταση της Τζένοα στον ΠΑΟΚ για τον Κροάτη τερματοφύλακα ήταν για δανεισμό ενός έτους έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ συν τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για υποχρεωτική αγορά του 95% των δικαιωμάτων του παίκτη το επόμενο καλοκαίρι.

Μια πρόταση που ο ΠΑΟΚ την απέρριψε, αφού δε συζητά σε τέτοια ποσά την παραχώρηση του Ντομινίκ Κοτάρσκι. Χθες πάντως στην Ιταλία ανέφεραν πως η Τζένοα έχει προχωρημένες συζητήσεις και με τον τερματοφύλακα της Μαγιόρκα, Λέο Ρομάν, που φαίνεται να είναι η εναλλακτική τους επιλογή από τη στιγμή που βλέπουν πως για τον Κοτάρσκι δεν μπορεί να υπάρξει κάποια εξέλιξη.