Η Τζένοα δεν κυνηγάει πλέον Κοτάρσκι και στρέφεται στον Ντε Χέα

Ντομινίκ Κοτάρσκι

i

©Intime

Η Τζένοα δεν κυνηγάει πλέον Κοτάρσκι και στρέφεται στον Ντε Χέα

Κώστας Τόπας 14:33 - 26.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:33 - 26.07.2024

Η Τζένοα έχει βάλει φρένο στις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι και πλέον στρέφεται στην περίπτωση του Ντε Χέα.

Μετά από μια εξαιρετική πρώτη σεζόν στη Serie A, η Τζένοα θέλει να συνεχίσει να αναπτύσσεται, μένοντας μακριά από τον αγώνα για τη σωτηρία. Η «Grifone» παραχώρησε τον Ισπανό τερματοφύλακά της, Χοσέπ Μαρτίνεθ, στην Ίντερ και σκέφτεται να τον αντικαταστήσει με έναν άλλο: Τον Νταβίντ Ντε Χέα

Όπως αναφέρει το «Sky Sport» ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έληξε το συμβόλαιό του με τους «κόκκινους διαβόλους» και είναι πλέον ελεύθερος , είναι το προφίλ που επέλεξαν οι Ιταλοί, οι οποίοι ξεκίνησαν επαφές με το περιβάλλον του.

Ο πρώην διεθνής κίπερ δεν έχει παίξει ένα χρόνο και η φυσική του κατάσταση πρέπει να αξιολογηθεί, αλλά η ιδέα αρέσει στον σύλλογο, ο οποίος έχει και άλλα προφίλ στη λίστα του. Οι Ιταλοί Τερατσιάνο, Σιλβέστρι, Τουράτι και Γκολίνι είναι μερικές από τις επιλογές, ενώ η προσπάθεια για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι ήταν ανεπιτυχής. Κι αυτό διότι ο ΠΑΟΚ απέρριψε αρκετές προτάσεις από τους «ροσομπλού» και οι διαπραγμάτευσεις σταμάτησαν.

Στα 33 του, ο Ντε Χέα θα έβρισκε στη Serie A μια ευκαιρία να ξεκινήσει από την αρχή, κάτι που τον είχε συμβουλέψει και ο Πέδρο. Ο επιθετικός της Λάτσιο αποκάλυψε στο Il Messaggero:

 «Συμβούλεψα πολλούς παίκτες να έρθουν εδώ στη Ρώμη, όπως ο Ντε Χέα και ο Τιάγκο Αλκάνταρα. Τους είπα, ελάτε εδώ για δύο χρόνια, παίξτε με ασφάλεια και περάστε καλά. Είπα επίσης το ίδιο στον Ζόρντι Άλμπα και στον Μάρκος Αλόνσο. Προσπαθώ πάντα, αλλά είναι δύσκολο».