Η Τζένοα επιμένει για Κοτάρσκι: «Νέα πρόταση ύψους 4 εκατ. ευρώ, συν τον Γεμπόα!»

Ντομινίκ Κοτάρσκι

i

© ΙΝΤΙΜΕ

Η Τζένοα επιμένει για Κοτάρσκι: «Νέα πρόταση ύψους 4 εκατ. ευρώ, συν τον Γεμπόα!»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:47 - 28.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:49 - 28.06.2024

Ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο «χτύπησε» ξανά και τόνισε πως η Τζένοα επανήλθε με νέα πρόταση για την απόκτηση του Κοτάρσκι.

Η Τζένοα δείχνει να επιμένει για την απόκτηση του Ντομινίκ Κοτάρσκι, ωστόσο οι οικονομικές απαιτήσεις του ΠΑΟΚ είναι πολύ πιο υψηλές από αυτά που προσφέρουν οι Ιταλοί.

Μετά το πρώτο «όχι» του Δικεφάλου στην πρόταση που έφτασε τα 3 εκατ. ευρώ, η Τζένοα δεν παράτησε την υπόθεση κι επανήλθε με πρόταση 4 εκατ. ευρώ συν τον Γεμπόα ως αντάλλαγμα στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό… μεταγραφολόγο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Πάντως ούτε αυτή η νέα κρούση αναμένεται να... συγκινήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι κοστολογούν τον τερματοφύλακά τους με ένα ποσό που ξεπερνά τα δέκα εκατομμύρια ευρώ και πλέον μένει να φανεί αν θα περάσουν οι Ιταλοί στο επόμενο βήμα.

Ο Κροάτης «κέρβερος» δήλωσε «παρών» όποτε χρειάστηκε και συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις μέτρησε 52 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, ενώ κράτησε 16 φορές απαραβίαστη την εστία του.

Ατζέντης Κοτάρσκι: «Δεν καίγεται να φύγει ο παίκτης - Να μην ανησυχούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ»

Όπως αναμενόταν, τα δημοσιεύματα για το μέλλον του 24χρονου γκολκίπερ έχουν πάρει... φωτιά, με τον ίδιο να βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων και να αποτελεί ένα «καυτό» όνομα.

Για την υπόθεση του Κοτάρσκι φιλοξενήθηκε πρόσφατα στο Metropolis 95.5 ο ατζέντης του, Βιντσέτζο Καβαλιέρε, ο οποίος επισήμανε πως δεν πρέπει να ανησυχούν οι φίλοι του Δικεφάλου.

«Όταν έχεις έναν τερματοφύλακα σαν τον Κοτάρσκι, είναι λογικό να υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται. Όταν έρχονται να σε ρωτήσουν, δεν μπορείς να τους αρνηθείς. Είναι πολλά τα κλαμπ που παρακολουθούσαν τον Κοτάρσκι και θέλουν να αξιολογήσουν τις πιθανότητες τους και να δουν αν μπορούν να κάνουν κρούση. Ότι υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον, δεν σημαίνει ότι ο Κοτάρσκι καίγεται να φύγει. Να μην ανησυχούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Στην ομάδα γέννησε συναισθήματα που δεν είχε βιώσει ποτέ ο Κοτάρσκι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ίδιος.