«Πιέζει για Κοτάρσκι η Τζένοα - Θα επιστρέψουν με νέα βελτιωμένη πρόταση οι Ιταλοί»

Κοτάρσκι

i

©Intime

«Πιέζει για Κοτάρσκι η Τζένοα - Θα επιστρέψουν με νέα βελτιωμένη πρόταση οι Ιταλοί»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:57 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:57 - 02.07.2024

Η Τζένοα δεν εγκαταλείπει την περίπτωση του Κοτάρσκι και φαίνεται πως θα κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι πραγματοποίησε μία εκπληκτική σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, δήλωσε «παρών» όποτε χρειάστηκε, πανηγύρισε το πρωτάθλημα στο φινάλε και πλέον αποτελεί ένα «καυτό» όνομα στη μεταγραφική περίοδο.

Ο Κροάτης «κέρβερος» του Δικεφάλου είναι περιζήτητος, με την Τζένοα να είναι μία από τις ομάδες που τον έχουν πολύ ψηλά στη λίστα. Θυμίζουμε πως πρόσφατα οι Ιταλοί έστειλαν πρόταση τριών εκατομμυρίων συν τον Κέλβιν Γέμποα ως δανεικό, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να την απορρίπτει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας δεν έχουν σταματήσει να ασχολούνται με τον διεθνή τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, ενώ πριν μερικές ώρες ο γνωστός μεταγραφολόγος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, αναφέρθηκε εκ νέου στη θέληση της ομάδας με έδρα τη Γένοβα να κάνει δικό της τον ταλαντούχο Κροάτη πορτιέρε.

Συγκεκριμένα, σε live κείμενο για την πορεία των μεταγραφών στην Ιταλία ανέφερε: «Ο Ζανόλι είναι κοντά στην Τζένοα, την ίδια ώρα που η ομάδα πιέζει για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι».

Οι Ιταλοί πάντως έχουν διαμηνύσει τόσο στην πλευρά του παίκτη, όσο και στον ΠΑΟΚ πως θα στείλουν νέα βελτιωμένη πρόταση προκειμένου να αποκτήσουν τον 24χρονο.

Από την άλλη ο Σάσα Ταβολιέρι αναφέρει:

«Η κατάσταση με τον Κοτάρσκι περιπλέκεται καθώς ο ΠΑΟΚ ζητάει 9 εκατ. ευρώ και να κρατήσει τον τερματοφύλακα του για τα πρώτα παιχνίδια των προκριματικών πριν τον πουλήσει, κάτι που δεν αρέσει στην Τζένοα».

Την περασμένη σεζόν ο Κοτάρσκι μέτρησε συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις 52 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, ενώ κράτησε 16 φορές απαραβίαστη την εστία του.