Ντι Μάρτζιο: «Η Τζένοα ετοιμάζει νέα προσφορά για τον Κοτάρκι»

Ντομινίκ Κοτάρσκι

i

© ΙΝΤΙΜΕ

Ντι Μάρτζιο: «Η Τζένοα ετοιμάζει νέα προσφορά για τον Κοτάρκι»

Sportal newsroom 20:39 - 10.07.2024

Μια νέα προσφορά φαίνεται πως ετοιμάζει στον ΠΑΟΚ η Τζένοα για τον Κοτάρσκι, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο γνωστός ρεπόρτερ, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Το μεταγραφικό παζάρι έχει ανοίξει, με αποτέλεσμα τα σενάρια αναφορικά με μετακινήσεις παικτών να κάνουν την εμφάνισή τους. Το ένα από αυτά, λοιπόν, έχει να κάνει και με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, βασικό τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, η Τζένοα θέλει να κάνει δικό της τον γκολκίπερ των «ασπρόμαυρων», ένα σενάριο το οποίο ήρθε να ενισχύσει με ανάρτησή του ο γνωστός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο. «Η Τζένοα ετοιμάζει νέα πρόταση για τον Κοτάρσκι. Την Πέμπτη είναι πιθανό να κατατεθεί, με τον ιταλικό σύλλογο να ελπίζει ότι θα μπορέσει να πείσει τον ΠΑΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός ρεπόρτερ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν αρνείται τα σενάρια, ωστόσο πρόθεσή του είναι να κρατήσει τον Κοτάρσκι στο ρόστερ του Ράζβαν Λουτσέσκου. Για να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δεχθεί μία πολύ καλή προσφορά, η οποία θα ξεπερνάει τα 10 εκατ. ευρώ. Αν μη τι άλλο, ο 24χρονος τερματοφύλακας ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ενδεκάδας και το νεαρό της ηλικίας του περιλαμβάνει μεγάλη προοπτική για το μέλλον.

Ο ΠΑΟΚ είναι απόλυτα ξεκάθαρος για Κοτάρσκι!

Τα ιταλικά ΜΜΕ συνεχίζουν να κρατούν ψηλά το θέμα του ενδιαφέροντος της Τζένοα για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, σε κάτι που φυσικά έχει συμβολή και ο ατζέντης του παίκτη, Φεντερικό Παστορέλο.

Μπορεί να αναφέρεται πως η ομάδα από τη Γένοβα έστειλε πρόταση τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ συν τον δανεισμό του Κέλβιν Γέμποα, αλλά για την ώρα κάτι τέτοιο δεν έχει φτάσει στα γραφεία της Τούμπας.

Άλλωστε, ο ΠΑΟΚ για να κάτσει στο τραπέζι και να συζητήσει για τον παίκτη θέλει ένα νούμερο σαφώς πιο μεγάλο από αυτό, κάτι που η Τζένοα το γνωρίζει. Όσον αφορά τα έμψυχα ανταλλάγματα οι «ασπρόμαυροι» είναι ξεκάθαροι και κάθετοι πως δεν πρόκειται να συζητήσουν οτιδήποτε έχει ανταλλαγή παίκτη εντός της εκάστοτε πρότασης.

Πιο συγκεκριμένα ο Δικέφαλος αρχίζει να... ακούει το ενδεχόμενο να συζητήσει με κάποιον σύλλογο από τα 10 εκατομμύρια ευρώ, με τις απαιτήσεις των «ασπρόμαυρων» βέβαια να ξεπερνούν το συγκεκριμένο ποσό. Μάλιστα, στον ΠΑΟΚ ήδη έχουν στήσει μια... ασπίδα προστασίας γύρω από τον Κοτάρσκι αναφορικά με αυτό το θέμα, καθώς δεν θέλουν να επαναληφθεί αυτό που συνέβη στην περσινή προετοιμασία της ομάδας.

Ο Κροάτης «κέρβερος» δήλωσε «παρών» όποτε χρειάστηκε και συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις μέτρησε 52 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, ενώ κράτησε 16 φορές απαραβίαστη την εστία του.