Συναγερμός με Κοτάρσκι: «Τέθηκε νοκ άουτ από τα ματς της Κροατίας λόγω πόνου στην πλάτη»

Κοτάρσκι

i

© Intime

Συναγερμός με Κοτάρσκι: «Τέθηκε νοκ άουτ από τα ματς της Κροατίας λόγω πόνου στην πλάτη»

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι αντιμετωπίζει πόνους στην πλάτη και θα απουσιάσει από τα επερχόμενα παιχνίδια της Κροατίας με Σκωτία και Πολωνία, σύμφωνα με αυτά που αναφέρουν τα ΜΜΕ της πατρίδας του.

Μπορεί ο Ντομινίκ Κοτάρσκι να βρέθηκε στις κλήσεις της Εθνικής Κροατίας για τις αναμετρήσεις με Σκωτία και Πολωνία, όμως δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της πατρίδας του, ο ταλαντούχος γκολκίπερ του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει πόνους στην πλάτη, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ και να μην υπολογίζεται από τον ομοσπονδιακό προπονητή του, Ζλάτκο Ντάλιτς.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Κροατίας:

«Ο τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Κροατίας και του ΠΑΟΚ, Ντομινίκ Κοτάρσκι, θα χάσει τους επερχόμενους αγώνες του Nations League με τη Σκωτία και την Πολωνία λόγω πόνου στην πλάτη. Ως εκ τούτου, ο Ζλάτκο Ντάλιτς ενεργοποίησε τον Λάμπροβιτς, ο οποίος θα ενταχθεί στην εθνική ομάδα την Παρασκευή και θα κάνει επίσημη προπόνηση στο Maksimir πριν από τον αγώνα του Nations League εναντίον της Σκωτίας στο Ζάγκρεμπ, όπως ανακοίνωσε η κροατική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Ο Λάμπροβιτς έχει κάνει μία εμφάνιση για λογαριασμό της εθνικής Κροατίας μέχρι στιγμής. Έκανε το ντεμπούτο του εναντίον της Αιγύπτου στο ACUD Cup στο Κάιρο τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, όταν υπερασπίστηκε τα δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο σε μια νίκη 4-2. Στο δεύτερο ημίχρονο κάτω από τα γκολποστ βρέθηκε ο Κοτάρσκι, ο οποίος έκανε επίσης το ντεμπούτο του με την Κροατία».