Gazzetta dello Sport: «Πιθανή η θετική κατάληξη για Τζένοα και Κοτάρσκι»

Ντομινίκ Κοτάρσκι

i

© Intime

Gazzetta dello Sport: «Πιθανή η θετική κατάληξη για Τζένοα και Κοτάρσκι»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:06 - 22.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:11 - 22.07.2024

Η Τζένοα θέλει τον Κοτάρσκι και οι Ιταλοί επιμένουν...

Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στο επίκεντρο της «ασπρόμαυρης» αθλητικής επικαιρότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι δίχως αμφιβολία αυτό του Ντομινίκ Κοτάρσκι. Ο Κροάτης τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Τζένοα, με τους Ιταλούς να επιμένουν και να κάνουν λόγο για πιθανή θετική κατάληξη.

Σε σημερινό της δημοσίευμα (22/7), η «Gazzetta dello Sport» αναφέρει πως η ομάδα της Ιταλίας πρέπει να βρει άμεσα έναν βασικό τερματοφύλακα και ο Κοτάρσκι αποτελεί την πρώτη επιλογή.

«Η Τζένοα πρέπει να βρει γρήγορα ένα βασικό τερματοφύλακα. Προς το παρόν, έχει παίξει τα δύο φιλικά με τον Λεάλι. Η πρώτη επιλογή είναι πάντα ο Κοτάρσκι από τον ΠΑΟΚ. Η διαπραγμάτευση είναι πλέον ανοιχτή και είναι πιθανό να καταλήξει σε θετική κατάληξη. Ωστόσο, οι εναλλακτικές λύσεις Ρόμαν, Σιλβέστρι και Γκολίνι παραμένουν σε ισχύ», αναφέρει η γνωστή ιταλική ιστοσελίδα.

Θυμίζουμε πως ο Κροάτης «κέρβερος» δήλωσε «παρών» την περασμένη σεζόν όποτε χρειάστηκε και συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις μέτρησε 52 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, ενώ κράτησε 16 φορές απαραβίαστη την εστία του. Από την πλευρά τους, οι πρωταθλητές Ελλάδος τον κοστολογούν τουλάχιστον με 10 εκατ. ευρώ.

Πριν μερικά 24ωρα, ο γνωστός... μεταγραφολόγος, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, αποκάλυψε πως η απόσταση ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει μειωθεί και οι Ιταλοί είναι έτοιμοι να κάνουν νέα βελτιωμένη πρόταση. Μένει να δούμε αν αυτή είναι ικανή να... δελεάσει τους ανθρώπους του Δικεφάλου.