Νέο «χτύπημα» για Κοτάρσκι: «Περίπλοκη υπόθεση, αλλά όλα είναι ανοικτά για τη Τζένοα»

Ντομινίκ Κοτάρσκι 

i

©Intime

Νέο «χτύπημα» για Κοτάρσκι: «Περίπλοκη υπόθεση, αλλά όλα είναι ανοικτά για τη Τζένοα»

Κώστας Τόπας 15:47 - 20.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:47 - 20.07.2024

Βέλγος δημοσιογράφος δίνει νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση του Ντομινίκ Κοτάρσκι και της Τζένοα.

Για πολλές μέρες το όνομα του Ντομινίκ Κοτάρσκι βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της ιταλικής Τζένοα, η οποία αναζητάει έναν βασικό τερματοφύλακα. Ωστόσο οι προσπάθειες έπεφταν στο κενό καθώς οι Ιταλοί δεν πρόσφεραν ούτε στο ελάχιστο αυτά που θα ήθελε ο ΠΑΟΚ για να μπει σε διαπραγματεύσεις για τον τερματοφύλακά του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Σάσα Ταβολιέρι, δίνει νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση, λέγοντας πως το όνομα του Ντομινίκ Κοτάρσκι βρίσκεται σταθερά στο προσκήνιο, τονίζοντας ωστόσο πως η υπόθεση παραμένει περίπλοκη.

«Η κατάσταση στην Τζένοα σχετικά με τον αντικαταστάτη του του Τζόσεπ Μαρτίνεθ, είναι περίπλοκη. Τον Ιούνιο, ο Ντόμινικ Κοτάρσκι ήταν η πρώτη επιλογή των Γιοχάνες Σπορ και Μάρκο Οτολίνι.

Στις αρχές Ιουλίου, με τον ΠΑΟΚ να ζητάει περισσότερα χρήματα, περιμένοντας την πρόκριση στο Champions League, η Τζένοα στράφηκε στον Λε Ρομάν και συμφώνησε με τον Ισπανό και τη Μαγιόρκα», αναφέρει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος και συνεχίζει λέγοντας:

«Στη συνέχεια οι δύο σύλλογοι προχώρησαν στις λεπτομέρειες για να κλείσουν το deal, αλλά η Μαγιόρκα άλλαξε γνώμη, ζητώντας περισσότερα χρήματα.

Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει τα προκριματικά του Champions League την επόμενη εβδομάδα κι εφόσον η Τζένοα ξέρει ότι πρέπει να προσφέρει παραπάνω χρήματα και για τον Ρομάν και για τον Κοτάρσκι, αποφάσισε να προσπαθήσει ξανά για τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Εξετάζονται επίσης κι άλλες λύσεις, περιμένουμε και βλέπουμε».