«Πρώτο όνομα στη λίστα της Τζένοα ο Κοτάρσκι!»

Κοτάρσκι

i

©Intime

«Πρώτο όνομα στη λίστα της Τζένοα ο Κοτάρσκι!»

Ο γνωστός Ιταλός… μεταγραφολόγος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, στάθηκε στο έντονο ενδιαφέρον της Τζένοα για τον Κοτάρσκι.

Η φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με ονειρικό τρόπο και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Κροάτης «κέρβερος» δήλωσε «παρών» όποτε χρειάστηκε και συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις μέτρησε 52 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, ενώ κράτησε 16 φορές απαραβίαστη την εστία του.

Όπως αναμενόταν, τα δημοσιεύματα για το μέλλον του 24χρονου γκολκίπερ έχουν πάρει... φωτιά, με τον ίδιο να βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων και να αποτελεί ένα «καυτό» όνομα.

Αυτήν τη φορά, ο Ιταλός Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο τόνισε πως η Τζένοα ψάχνει στην αγορά για τον τον αντικαταστάτη του Τζοσέπ Μαρτίνεθ, σε περίπτωση που αυτός «μετακομίσει» στην Ίντερ, με τον γκολκίπερ του Δικεφάλου να βρίσκεται πρώτος στη σχετική λίστα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο γνωστός... μεταγραφολόγος

«Για τον λόγο αυτό, οι rossoblu έχουν αρχίσει να αναζητούν πιθανούς αντικαταστάτες και αυτή τη στιγμή το πρώτο όνομα στη λίστα είναι αυτό του Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης τερματοφύλακας άρεσε και στην Ίντερ και την Πάρμα, αλλά πλέον η Τζένοα αυτή που επιμένει να τον φέρει στην Ιταλία. Ο Κοτάρσκι κατέγραψε 52 παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν. Δέχθηκε 53 γκολ και κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του του 16 φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Τώρα, οι πόρτες για ένα μέλλον στη Serie A θα μπορούσαν να ανοίξουν...».