Κώτσιρας: «Παιχνίδι ορόσημο με τον Ολυμπιακό»

Ο Γιάννης Κώτσιρας.

Κώτσιρας: «Παιχνίδι ορόσημο με τον Ολυμπιακό»

Sportal newsroom 10:41 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:44 - 06.10.2024

Ο Γιάννης Κώτσιρας μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για τη σημασία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την ποιότητα του ρόστερ του Παναθηναϊκού, αλλά και για τον χρόνο που χρειάζεται το Τριφύλλι για να «δέσει» ως ομάδα.

Ο Έλληνας αμυντικός αγωνίστηκε βασικός στην πρεμιέρα της League Phase του Conference League, με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, σε ένα παιχνίδι που οι Πράσινοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν (1-1). Με αποτέλεσμα η αμφισβήτηση εναντίον τους να φουντώνει...

Μεντιλίμπαρ vs Αλόνσο: Το ντέρμπι της... Σεβίλλης διεξάγεται στο ΟΑΚΑ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:07 - 06.10.2024

Μεντιλίμπαρ vs Αλόνσο: Το ντέρμπι της... Σεβίλλης διεξάγεται στο ΟΑΚΑ

«Mendilibar out - Alonso in». Αυτή η φράση περιέγραφε την κατάσταση στη Σεβίλλη τον Οκτώβριο του 2023, όταν ο πρώτος αποχώρησε από το κλαμπ δίνοντας τη θέση του στον δεύτερο. Αμφότεροι βρίσκονται πλέον στην Ελλάδα και θα... λύσουν τις διαφορές τους στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Ο Γιάννης Κώτσιρας, που φέτος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» τονίζοντας τη μεγάλη σημασία του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εκπομπή «Sportshow», που θα μεταδοθεί πριν το ντέρμπι του ΟΑΚΑ:

«Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πιστεύω πως τον μεγαλύτερο ρόλο θα τον παίξει η συγκέντρωση και το πάθος που θα έχουν οι δύο ομάδες. Στις μονομαχίες, σε όλες τις φάσεις, γιατί έτσι κερδίζεις και ψυχολογία μέσα στο γήπεδο. Γενικότερα η ομάδα πρέπει να... βρεθεί μέσα στο γήπεδο, γιατί έχουν έρθει καινούργιοι παίκτες με πολλή ποιότητα και δεν είναι εύκολο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να μπορέσει να δέσει το σύνολο.

Και στα προηγούμενα παιχνίδια, ενώ δεν είχαμε αρχίσει καλά, λέγαμε πάμε να ξεκινήσουμε πάλι από αυτό το ματς, να πάνε όλα καλά, να το κερδίσουμε και να συνεχίσουμε με νίκες. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, ίσως, είναι ορόσημο. Πρέπει να αποδείξουμε ότι διαθέτουμε πολύ καλή ομάδα και ότι πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος για τους στόχους μας».