Κοβάσεβιτς: «Ο Στάμενιτς είναι ένας παίκτης που έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός»

Ντάρκο Κοβάσεβιτς

i

©Intime

Κοβάσεβιτς: «Ο Στάμενιτς είναι ένας παίκτης που έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:24 - 21.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:25 - 25.06.2024

Δηλώσεις για τον Μάρκο Στάμενιτς παραχώρησε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη που έφερε ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην πρώτη του καλοκαιρινή προσθήκη και αυτή ακούει στο όνομα Μάρκο Στάμενιτς. Ο Νεοζηλανδός με Σέρβικη καταγωγή - αλλά και υπηκοότητα - αποκτήθηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και από εκεί δόθηκε ως δανεικός στους Πειραιώτες, με την ομάδα να ανακοινώνει την Παρασκευή (21/6) την απόκτησή του.

Για την περίπτωση του Μάρκο Στάμενιτς μίλησε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς στο Μέσο «Meridian Sport» και στις δηλώσεις του δεν έκρυψε τη λατρεία που τρέφει για τον εν λόγω παίκτη. Συγκεκριμένα, ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών τόνισε πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει παρακολουθήσει αρκετά και ο οποίος μπορεί να προσφέρει πολλά στον σύλλογο.

«Ο Μάρκο είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Πρόκειται για έναν παίκτη του οποίου τα παιχνίδια παρακολουθώ εδώ και καιρό. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Νομίζω ότι είναι απαραίτητο να αναφέρουμε και τις ανθρώπινες ιδιότητες εκτός από αυτές στον αγωνιστικό χώρο. Και έχει πολλές από αυτές. Ο Στάμενιτς είναι ένας παίκτης που έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός», ανέφερε σε πρώτο χρόνο ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς στις δηλώσεις του και συνέχισε λέγοντας πως:

«Οι προσδοκίες είναι υψηλές και πραγματικά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα ενταχθεί γρήγορα στο σύστημα. Δεν χρειάζεται να σπαταλάμε λόγια για το μεγαλείο του Ολυμπιακού και ένας σύλλογος τέτοιας φήμης χρειάζεται πάντα σπουδαίους παίκτες. Ελπίζω να είμαστε ακόμα καλύτεροι και η ιστορική επιτυχία από την περσινή σεζόν να μας παρακινήσει ακόμη περισσότερο να αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις»