Απίστευτο: Ο Κούγιας είπε ότι ο Μανούχος και οι διαιτητές δεν θα φύγουν από το γήπεδο γιατί είναι κρατούμενοι - «Υποβάλαμε προφορική μήνυση»

Ο Αλέξης Κούγιας

i

© Intime

Απίστευτο: Ο Κούγιας είπε ότι ο Μανούχος και οι διαιτητές δεν θα φύγουν από το γήπεδο γιατί είναι κρατούμενοι - «Υποβάλαμε προφορική μήνυση»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:30 - 14.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 14.08.2024

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας μετά την αναμέτρηση της Καισαριανής ανάμεσα σε Κηφισιά και Ολυμπιακό.

Σε ένα ματς που τα είχε όλα, ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε!

Οι Πειραιώτες αν και προηγήθηκαν 2-0, έμειναν στο πρώτο ημίχρονο με δέκα παίκτες. Η Κηφισιά έφτασε στο 2-2, ο Ολυμπιακός είδε να του ακυρώνονται δύο γκολ, αλλά στο τέλος μίλησε ο εκτελεστής Ελ Αραμπί κι έτσι οι «ερυθρόλευκοι» απέδρασαν από την Καισαριανή με 3-2 στο ματς-θρίλερ της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Μετά τη λήξη του ματς, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας φανερά εκνευρισμένος πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» κι όχι μόνο.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος ανέφερε πως ο Μανούχος και οι διαιτητές δεν θα φύγουν από το γήπεδο διότι είναι κρατούμενοι.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Αλητεία τέλος, ο Ολυμπιακός θα κάνει αυτό που δεν έχει καμία άλλη ομάδα Δεν πρέπει να φύγουν οι διαιτητές, είναι κρατούμενοι, ο Ολυμπιακός θα υποβάλλει προφορική μήνυση για αλλοίωση αγώνα που υπάρχει στο στοίχημα. Αυτό μέχρι τέλους, θα μιλάμε με έργα. Υπήρχε έντονος προβληματισμός για να γίνουν διεθνώς ρεζίλι αν θα έπρεπε μετά την ακύρωση των δύο γκολ και την αποβολή του Ρέτσου, δεν υπάρχει καμία από τις δύο. 

Εμείς θα παίξουμε το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει το 48ο, εμείς θα επιβάλλουμε τους κανόνες, κάθε μέρα εκτελούνται εγκληματίες που είναι σε συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό περιβάλλον και κανένας . Δεν μπορώ να πω περισσότερο, παρατηρούμε τα πάντα και δεν θα σταματήσουμε. Αλητεία τέλος».