Πήρε πρωτάθλημα με την Κόρινθο ο Κούγιας (vid)

Αλέξης Κούγιας

i

© Intime

Πήρε πρωτάθλημα με την Κόρινθο ο Κούγιας (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:03 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:53 - 14.08.2024

Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας εκτός του Ηρακλή ασχολείται και με τα διοικητικά της Κορίνθου, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην ΕΠΣ Κορινθίας.

Ο Αλέξης Κούγιας την τρέχουσα σεζόν ασχολήθηκε διοικητικά με την Κόρινθο, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής στην ΕΠΣ Κορινθίας. Ο γνωστός ποινικολόγος έδωσε το παρών στο ματς του ΠΑΣ Κόρινθος 1963 με τη Θύελλα Πετρίου. 

Με τη νίκη που πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής 23 Απριλίου για την 29η και προτελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κορινθίας ο ΠΑΣ Κόρινθος αναδείχθηκε και μαθηματικά Πρωταθλητής Κορινθίας. Οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν με 6-0 της Θύελλας Πετρίου. 

Μετά το τέλος του αγώνα, έγινε η απονομή του τροπαίου από τον δήμαρχο Κορινθίων, Βασίλη Νανόπουλο και ο Αλέξης Κούγιας πανηγύρισε με την ομάδα την κατάκτηση του τίτλου. Πλέον, ο ΠΑΣ Κόρινθος θα αγωνιστεί στους αγώνες μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ, διεκδικώντας την άνοδό του στη Γ' Εθνική.

Θυμίζουμε ότι ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε ενεργό ρόλο στην τριανδρία του Ηρακλή, με Τομ Παπαδόπουλο και Στράτο Ευγενίου, προκειμένου να επαναφέρουν την ομάδα στη Super League.