Κουίβιν Κέλεχερ: «Θέλω να γίνω Νο 1»
i

© Imago

Κουίβιν Κέλεχερ: «Θέλω να γίνω Νο 1»

Νεφέλη Μπισμπίκη 19:10 - 09.09.2024

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ για να πραγματοποιήσει το όνειρό του εξέφρασε ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ αλλά και της Ιρλανδίας σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με την Ελλάδα.

Τον Κουίβιν Κέλεχερ θα τον αντιμετωπίσει η Ελλάδα την Τρίτη 10/9 στο Δουβλίνο. Ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, ερωτηθείς στην συνέντευξη τύπου πριν από τον αγώνα της Ιρλανδίας για το Nations League σχετικά με την κατάσταση που βρίσκεται, ο ίδιος δήλωσε:

«Το ξεκαθάρισα τα τελευταία χρόνια, θέλω να είμαι νούμερο ένα και να παίζω κάθε εβδομάδα. Ο σύλλογος πήρε την απόφαση να πάρει άλλον τερματοφύλακα. Από έξω κοιτάζοντας προς τα μέσα, φαίνεται ότι έχουν πάρει την απόφαση να πάνε σε άλλη κατεύθυνση. Η φιλοδοξία μου ήταν πάντα ξεκάθαρη τις τελευταίες σεζόν ότι θέλω να είμαι νούμερο ένα, παίζοντας κάθε εβδομάδα. Μερικές φορές, κοιτάζοντας προς τα έξω, φαίνεται ότι είναι 100 τοις εκατό δική μου απόφαση, αλλά μερικές φορές, δεν είναι πάντα στα χέρια μου».

Κάτω από τα δοκάρια των «Reds», βρίσκεται τώρα ο Άλισον Μπέκερ, τον οποίο είχε αντικαταστήσει ο Κέλεχερ την προηγούμενη σεζόν λόγω τραυματισμού. Σαν να μην έφτανε αυτό, η πρώτη μεταγραφή της Λίβερπουλ επί Σλοτ, ήταν ο Γεωργιανός τερματοφύλακας, Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι. Η απόφαση αυτή φαίνεται πως κάνει τον 25χρονο Ιρλανδό να αμφιβάλει διαρκώς για την παραμονή του στην ομάδα.

Τόσο τον Ιανουάριο, όσο και το καλοκαίρι είχε ακουστεί το όνομά για κάποια πιθανή αποχώρηση, όταν η Νότιγχαμ Φόρεστ εξέταζε την περίπτωσή του αλλά οι προσφορές της είχαν απορριφθεί από την τωρινή του ομάδα.

«Η αποστολή μου ήταν να βγω να παίξω και να γίνω νούμερο ένα. Έχει αναφερθεί ότι η Λίβερπουλ είχε επίσης απορρίψει μερικές προσφορές. Δεν είναι πάντα στο χέρι μου να πάρω την απόφαση. Η φιλοδοξία μου είναι να αποδείξω ότι είμαι αρκετά καλός για να παίζω κάθε εβδομάδα», παραδέχτηκε σχετικά με το αν είχε πλησιάσει στο να φύγει από την Λίβερπουλ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!