Το είπε και το έκανε: Ο Κουκουρέγια έβαψε κόκκινα τα μαλλιά του - «Φαίνομαι σαν μικρή γοργόνα»

Μαρκ Κουκουρέγια

Το είπε και το έκανε: Ο Κουκουρέγια έβαψε κόκκινα τα μαλλιά του - «Φαίνομαι σαν μικρή γοργόνα»

Κώστας Τόπας 11:34 - 19.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:34 - 19.07.2024

Ο Μαρκ Κουκουρέγια τήρησε τον λόγο του και λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Euro 2024, έβαψε τα μαλλιά του σε χρώματα της εθνικής Ισπανίας.

Κάθε τελικός διοργάνωσης φέρνει στο επίκεντρο τα πιο τρελά στοιχήματα. Το Euro 2024 δεν θα μπορούσε να λείπει από τον κανόνα. Και πρωταγωνιστής στο τρελό στοίχημα αυτού του τελικού δεν είναι άλλος από τον Μαρκ Κουκουρέγια, ο οποίος πριν την αναμέτρηση με την Αγγλία έδωσε μια υπόσχεση στον κόσμο.

Ο Καταλανός αμυντικός είχε δεσμευθεί ότι αν η «ρόχα» έφτανε στον τελικό, θα έβαφε τα μαλλιά του κόκκινα και αυτό δεν έχει ξεχαστεί από κανέναν. Κάτι που τού έχει προκαλέσει σκέψεις αναφορικά με το πώς θα καταφέρει να βάψει τα μαλλιά του, ώστε να μη μοιάζει με τη μικρή γοργόνα, όπως ανέφερε χαριτολογώντας στη Mundo Deportivo.

«Ναι, ναι, ναι... Το είχα υποσχεθεί, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή. Αν κερδίσουμε, αν κερδίσουμε... Δεν μπορώ να βγω στον τελικό στα κόκκινα. Πρέπει να το κάνω και σκεφτόμουν τον τρόπο για να μη φαίνομαι σαν τη μικρή γοργόνα. Κάτι θα κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Κουκουρέγια.

Ωστόσο, ο 25χρονος Ισπανός διεθνής μπακ δεν δίστασε και τελικά τήρησε τον λόγο του, καθώς εμφανίστηκε σε φωτογραφίες με μαλλιά βαμμένα στα χρώματα της χώρας του.

Ο μπακ της Τσέλσι φαίνεται σε πολλές εικόνες που ο ίδιος έχει δημοσιεύσει στο Instagram με τα εντελώς κόκκινα σγουρά μαλλιά του, συμπεριλαμβανομένης μιας με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας. 

«Αυτό που υπόσχεται είναι ένα χρέος», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media ο 25χρονος αμυντικός.