Κουλιεράκης: «Κάναμε ένα καλό ματς - Δεν ήταν εύκολο»

Κουλιεράκης: «Κάναμε ένα καλό ματς - Δεν ήταν εύκολο»

Sportal newsroom 23:38 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:11 - 14.08.2024

Νίκη που δίνει αυτοπεποίθηση στον ΠΑΟΚ χαρακτήρισε αυτή κόντρα στη Χάιντουκ ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης.

Στην πολλή δουλειά που έκαναν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στα τρία γκολ κόντρα στη Χάιντουκ στάθηκε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επιβλήθηκε με 3-0 στη ρεβάνς της Τούμπας και πήρε την πρόκριση για τα πλέι οφ του Conference League.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τόνισε ότι τέτοιες νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση στην ομάδα του. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι η ομάδα του είχε τον έλεγχο του αγώνα.

«Κάναμε ένα καλό ματς, δεν ήταν εύκολο. Παλέψαμε και ήρθαν τα τρία γκολ με πολλή δουλειά και πίεση από πίσω. Το πρέσινγκ με ένταση ήταν πολύ σημαντικό, ήμασταν οργανωμένοι. Υπήρχε διάστημα που είχαμε τον έλεγχο. Ήρθαν νέα παιδιά, δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει άλλη ενίσχυση, δουλεύουμε όλοι μαζί», σημείωσε αρχικά ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης στην κάμερα της Nova. 

Κοιτάζει προς τα πάνω η Ελλάδα: Η βαθμολογία της UEFA μετά τις προκρίσεις ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

23:36 - 17.08.2023

Κοιτάζει προς τα πάνω η Ελλάδα: Η βαθμολογία της UEFA μετά τις προκρίσεις ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός εξασφάλισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση, σε Confernce και Europa League αντίστοιχα, προσφέροντας επιπλέον πόντους στη βαθμολογία της UEFA με τα αποτελέσματα τους. Πλέον, η Ελλάδα βρίσκεται στην 19η θέση και κοιτάζει ακόμα ψηλότερα.

«Τέτοιες νίκες μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Ήρθαν παιδιά έμπειρα, υπάρχουν παιδιά με προσωπικότητα όπως ο Ζίβκοβιτς και ο Σβαμπ. Όλοι μας βοηθάνε για να είμαστε συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο μας. Ο Κοτάρσκι μας δίνει αυτοπεποίθηση, είναι πολύ σημαντικός για εμάς», συμπλήρωσε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.