Η χρηματιστηριακή αξία του Κουλιεράκη δεκαπλασιάστηκε μέσα σε 1,5 χρόνο

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

i

© Intime

Η χρηματιστηριακή αξία του Κουλιεράκη δεκαπλασιάστηκε μέσα σε 1,5 χρόνο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:43 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:51 - 14.08.2024

Η άνοδος του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη σε όλα τα επίπεδα είναι αισθητή, ενώ τεράστια αύξηση υπάρχει και στην χρηματιστηριακή αξία του 19χρονου αμυντικού του ΠΑΟΚ.

Ένα από τα πρόσωπά των τελευταίων εβδομάδων στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ είναι δίχως αμφιβολία ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Ο 19χρονος στόπερ του ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν και πλέον μετά την αποχώρηση του Ίνγκι Ίνγκασον αποτελεί τον ηγέτη της ομάδας στην αμυντική γραμμή.

Συγκεκριμένα, με τον Εκόνγκ να μην έχει προσαρμοστεί στο 100% και τους Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ να μην βρίσκονται στις βασικές επιλογές του Λουτσέσκου, ο Κουλιεράκης αποτελεί τη μοναδική σταθερά στην ανασταλτική λειτουργία του ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να το έχει πιάσει από εκεί που το... άφησε την περσινή σεζόν.

Ένα από τα ματς που δεν θα ξεχάσει ποτέ ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, είναι το πρόσφατο κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο Δικέφαλος υποδέχτηκε τους Αετούς στην Τούμπα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Conference League και πανηγύρισε μία τεράστια νίκη (2-1), έχοντας πρωταγωνιστή τον Κουλιεράκη.

Μπορεί το μεγάλο λάθος του διεθνή αμυντικού να χάρισε στους Γερμανούς το γκολ της ισοφάρισης, όμως στο 90+2 ο νεαρός στόπερ του Δικεφάλου εξιλεώθηκε με τον πιο ονειρικό τρόπο. Μετά το σημαντικό γκολ στην πρεμιέρα κόντρα στην Ελσίνκι, ο Κουλιεράκης βρήκε δίχτυα για δεύτερο διαδοχικό ευρωπαϊκό ματς κι αυτό μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης συγκαταλέγεται πλέον στους Top scorer στο Europa Conference League, ενώ παράλληλα ο ίδιος έχει δει την χρηματιστηριακή αξία του να δεκαπλασιάζεται μέσα σε 1,5 χρόνο.

Πιο αναλυτικά, δείγμα της ωρίμανσης και της δουλειάς του Κωνσταντίνου Κουλιεριάκη αποτελεί το γεγονός πως μέσα σε διάστημα ενάμιση έτους περίπου έχει υπάρξει τεράστια αύξηση στην αξία του. Αυτή ήταν τον Ιούνιο του 2022 στις 300.000 ευρώ και σήμερα πήγε στα 3.000.000 ευρώ.

Επίσης ο Κουλιεράκης είναι έκτος σε χρηματιστηριακή αξία στην ηλικία του και στη θέση του σε ολόκληρη την Ευρώπη, αγγίζοντας την 5η και την 4η θέση.

Δείτε την σχετική λίστα: 

1. Αντόνιο Σίλβα (Μπενφίκα) 45 εκατομμύρια ευρώ.

2. Τζόρζιο Σκαλβίνι (Αταλάντα) 40 εκατομμύρια ευρώ.

3. Ζένο Ντεμπάστ (Άντερλεχτ) 10 εκατομμύρια ευρώ.

4. Ντιέγκο Κόπολα (Βερόνα) 4 εκατομμύρια ευρώ.

5. Βίκτορ Μελέκιν (Ροστόφ) 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

6. Κωνσταντίνος Κουλιεράκης (ΠΑΟΚ) 3 εκατομμύρια ευρώ.