«Η Άιντραχτ κατέθεσε πρόταση 10 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ για Κουλιεράκη»

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

i

© Intime

«Η Άιντραχτ κατέθεσε πρόταση 10 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ για Κουλιεράκη»

Κώστας Τόπας 14:01 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:05 - 23.07.2024

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης φαίνεται πως κατέθεσε πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να τον πείσει να παραχωρήσει τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ως τώρα και σε συνδυασμό με τη ηλικία του, αλλά και τις ικανότητες του είναι λογικό να είναι στα μπλοκάκια αρκετών ομάδων. Μία από αυτές σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα είναι και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που τον έχει εδώ κι αρκετό διάστημα στη λίστα της, ούσα εντυπωσιασμένη και από τις εμφανίσεις του νεαρού αμυντικού.

Πριν από μερικούς μήνες στη Γερμανία ανέφεραν πως η Άιντραχτ είχε φτάσει σε προφορική συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, όμως υπήρχε διαφορά στις διαπραγματεύσεις του με τους «ασπρόμαυρους», αφού οι Γερμανοί θέλουν να βγάλουν από ταμεία τους ένα ποσό γύρω στα 7-8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ είναι στα 13 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτή τη φορά ο δημοσιογράφος Ματέο Μορέτο της «Relevo» τονίζει ότι η Άιντραχτ φαίνεται πως κατέθεσε πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να τον πείσει να παραχωρήσει τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Την περυσινή σεζόν, ο Kουλιεράκης κατέγραψε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας πετύχει τέσσερα γκολ και μάλιστα ένα από αυτά είναι κόντρα στη γερμανική ομάδα στην αναμέτρηση των δύο στο γήπεδο της Τούμπας. Μάλιστα, έχει μείνει στο χορτάρι για 3.178' αγωνιστικά λεπτά και σε αυτό το διάστημα έχει καταφέρει να μοιράσει και δύο ασίστ.