«Μάχη» Άιντραχτ- Βόλσφμπουργκ για Κουλιεράκη

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

i

©Intime

«Μάχη» Άιντραχτ- Βόλσφμπουργκ για Κουλιεράκη

Μάνος Τσαλγατίδης 14:30 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:34 - 14.08.2024

Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Βόλσφμπουργκ δίνουν «μάχη» για να καταφέρουν να αποκτήσουν τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη από τον ΠΑΟΚ.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ως τώρα ενώ έχει ξεκινήσει και με τον καλύτερο τρόπο τις φετινές του υποχρεώσεις με τα «ασπρόμαυρα».

Μάλιστα, σε συνδυασμό με τη ηλικία του, αλλά και τις ικανότητες του είναι λογικό να είναι στα μπλοκάκια αρκετών ομάδων. Μία από αυτές είναι και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που τον έχει εδώ κι αρκετό διάστημα στη λίστα της, ούσα εντυπωσιασμένη και από τις εμφανίσεις του νεαρού αμυντικού.

Αδιανόητο πρώτο ημίχρονο στην Τούμπα - ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ο Κουλιεράκης (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

21:28 - 13.08.2024

Αδιανόητο πρώτο ημίχρονο στην Τούμπα - ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ο Κουλιεράκης (vid)

ΠΑΟΚ και Μάλμε έχουν χαρίσει στους λάτρεις του ποδοσφαίρου ένα τρομερό πρώτο ημίχρονο με πέντε γκολ και την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει μέχρι στιγμής το προβάδισμα πρόκρισης για τα playoffs του Champions League.

Πριν από μερικούς μήνες στη Γερμανία ανέφεραν πως η Άιντραχτ είχε φτάσει σε προφορική συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, όμως υπήρχε διαφορά στις διαπραγματεύσεις του με τους «ασπρόμαυρους», αφού οι Γερμανοί θέλουν να βγάλουν από ταμεία τους ένα ποσό γύρω στα 7-8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ είναι στα 13 εκατομμύρια ευρώ.

Το πρέσινγκ της Άιντραχτ συνεχίστηκε κι αργότερα, καθώς σύμφωνα με τους Γερμανούς φαίνεται πως οι «Μαυραετοί» κατέθεσαν πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να τον πείσει να παραχωρήσει τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Ωστόσο, η Άιντραχτ δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει στην ατζέντα της τον Κουλιεράκη. Πιο συγκεκριμένα, «μπάσιμο» έχει κάνει και η Βόλσφμπουργκ, η οποία μάλιστα έχει καταθέσει καλύτερη πρόταση από την ομάδα της Φρανκφούρτης.

Οι «Λύκοι» προσφέρουν στον ΠΑΟΚ το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ, και μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης, την ώρα που η πρόταση της Άιντραχτ είναι λίγο πιο κάτω οικονομικά, προσφέροντας κι αυτή ένα ποσοστό από πιθανή μεταπώληση.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσει την απάντησή του έπειτα από την ολοκλήρωση των play offs του Europa League, με Τσέλιε ή Σάμροκ, δηλαδή στο τέλος του Αυγούστου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!