Ο Κουλιεράκης έγινε «οργανωτής» της Τούμπας για τελευταία φορά! (vid)
i

© Sportal

Ο Κουλιεράκης έγινε «οργανωτής» της Τούμπας για τελευταία φορά! (vid)

Sportal newsroom 22:56 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:56 - 22.08.2024

Η Τούμπα ήταν στο... πόδι για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Ο ΠΑΟΚ ήταν επιβλητικός κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς κι «αγκάλιασε» τους ομίλους του Europa League.

Στο πρώτο ματς της Τούμπας απέναντι στους Ιρλανδούς, οι πρωταθλητές Ελλάδας έστησαν ένα ατελείωτο πάρτι χάρη στα γκολ των Τάισον, Κωνσταντέλια και Μπάμπα, ενώ το αυτογκόλ στο φινάλε του πρώτου μέρους έδωσε τη λύση (4-0).

Στο επίκεντρο της αναμέτρησης βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ο Έλληνας στόπερ πουλήθηκε στη Βόλφσμπουργκ, ενώ υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με απολαβές άνω του ενός εκατομμυρίου. Από την άλλη, ο Δικέφαλος θα έχει και 20% μεταπώλησης από ενδεχόμενη πώληση του ποδοσφαιριστή στο μέλλον.

Το παιδί που η μάνα του τον ήθελε τενίστα, αλλά εκείνος έγινε ένας ποδοσφαιριστής πολλών εκατομμυρίων
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:00 - 20.08.2024

Το παιδί που η μάνα του τον ήθελε τενίστα, αλλά εκείνος έγινε ένας ποδοσφαιριστής πολλών εκατομμυρίων

Ο φόβος της μητέρας του που τον οδήγησε στο τένις, η μεγάλη απόφαση μόλις στα 14 του χρόνια, η ευκαιρία που άρπαξε από τα μαλλιά και η σκληρή δουλειά που έφερε τη... δικαίωση.

Μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στη Σάμροκ, ο «Κούλιε» έγινε «οργανωτής» της κερκίδας και γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους του συλλόγου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!