Κουλιεράκης: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Κουλιεράκης

i

© Intime

Κουλιεράκης: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:22 - 08.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:40 - 29.05.2024

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μίλησε για τον χαρακτήρα που έδειξε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, σε μία δύσκολη έδρα.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έμειναν ισόπαλοι στην Opap Arena, σε μία απολαυστική ματσάρα (2-2).

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League, οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν στο ντέρμπι με φόντο την κορυφή και το προβάδισμα τίτλου.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο για την εμφάνισή του Δικεφάλου σε μία δύσκολη έδρα, αλλά και για την «ασπρόμαυρη» αντεπίθεση μετά το 2-0.

Συγκλονιστικός Οζντόεφ: «Αντιμετώπισα πολλά ψυχολογικά προβλήματα, Λουτσέσκου και Σαββίδης ήταν πάντα δίπλα μου» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:20 - 07.04.2024

Συγκλονιστικός Οζντόεφ: «Αντιμετώπισα πολλά ψυχολογικά προβλήματα, Λουτσέσκου και Σαββίδης ήταν πάντα δίπλα μου» (vid)

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ παραδέχτηκε στη κάμερα της Cosmote TV πως το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισε αρκετά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ ευχαρίστησε τους Ιβάν Σαββίδη και Ραζβάν Λουτσέσκου για τη στήριξη που του παρείχαν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχουμε δείξει ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν τα παρατάμε ποτέ. Μέχρι να τελειώσει το ματς κανείς αντίπαλος δεν πρέπει να μας ξεγράφει. Είμαστε πολύ δυνατοί πνευματικά, έχουμε ψυχικά αποθέματα. Με τις αλλαγές που έγιναν τα παιδιά μπήκανε με μεγάλη διάθεση, η ομάδα ήταν εκεί μέχρι το τελευταίο λεπτό και πήραμε το βαθμό της ισοπαλίας.

Είναι πολύ σημαντικός βαθμός, σε δύσκολη έδρα δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Πρέπει να μείνουμε όμως ταπεινοί. Δεν πρέπει να μείνουμε στα λόγια. Πρέπει να δουλέψουμε, ακολουθούν αρκετά παιχνίδια ακόμα. Εννοείται ότι πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Δεν περίμενα ότι θα σουτάρει στο δεύτερο γκολ. Δεν πρέπει να δεχόμαστε τέτοια γκολ. Θα μάθουμε όμως από αυτά τα λάθη. Δε θα είναι εύκολο παιχνίδι στο Βέλγιο θα πρέπει να είμαστε μάχιμοι όπως σήμερα».

Η ΑΕΚ παραμένει το φαβορί για τον τίτλο: Τι αποδόσεις δίνουν οι στοιχηματικές για τη μάχη-θρίλερ

Όπως διαπιστώνεται, η μάχη για τον τίτλο θα κριθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις λεπτομέρειες. Σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ παραμένει το φαβορί, με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό να ακολουθούν και τον Ολυμπιακό να έρχεται τέταρτος στη σχετική λίστα.

Αναλυτικά οι αποδόσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

ΑΕΚ 2.35

ΠΑΟΚ 3.25

Παναθηναϊκός 4.00

Ολυμπιακός 8.50

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOFFS ΤΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

* Το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός δεν θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (14/4) αφού αμφότερες οι ομάδες ζήτησαν αναβολή με αφορμή τα ευρωπαϊκά τους ματς.