Ο Κουλιεράκης θα αποτελέσει την ακριβότερη πώληση στην ιστορία του ΠΑΟΚ!

Κουλιεράκης

i

© Intime

Ο Κουλιεράκης θα αποτελέσει την ακριβότερη πώληση στην ιστορία του ΠΑΟΚ!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:37 - 20.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:37 - 20.08.2024

Το άλμα στην καριέρα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, η μεταγραφή-ρεκορ και το κέρδος του ΠΑΟΚ.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι έτοιμος για το επόμενο μεγάλο βήμα της καριέρας του. Η τρομερή βελτίωση του διεθνή στόπερ και οι εξαιρετικές επιδόσεις του τους τελευταίους μήνες με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, δεν πέρασαν απαρατήρητες από αρκετές σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες, με τη Βόλφσμπουργκ να κερδίζει τη... μάχη.

Όπως έγινε γνωστό πριν μερικές ώρες μέσω ανακοίνωσης, ο Κουλιεράκης υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με απολαβές άνω του ενός εκατομμυρίου, ενώ ο ΠΑΟΚ θα έχει και 20% μεταπώλησης από ενδεχόμενη πώληση του ποδοσφαιριστή στο μέλλον.

Όσον αφορά στα οικονομικά δεδομένα, ο Δικέφαλος θα λάβει αρχικά 12 εκατομμύρια ευρώ από τους Γερμανούς και στη συνέχεια θα μπουν στα ταμεία του άλλα τρία εκατομμύρια ως μπόνους.

Μάλιστα, αυτό το ποσό θα κάνει τον Κουλιεράκη την πιο ακριβή πώληση στην ιστορία του ΠΑΟΚ, ξεπερνώντας τα 11 εκατομμύρια που έδωσε η Νόριτς για την απόκτηση του Χρήστου Τζόλη.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι το γεγονός πως οι δύο ακριβότερες ασπρόμαυρες πωλήσεις έχουν γίνει από παίκτες της ακαδημίας, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν με τον Δικέφαλο στο στήθος και στη συνέχεια άνοιξαν τα φτερά τους.

Στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που πουλήθηκε για 10 εκατ. ευρώ στην Αλ Ιτιχάντ κι έγινε κάτοικος Σαουδικής Αραβίας, ενώ την πεντάδα κλείνουν οι Δημήτρης Γιαννούλης (7,5 εκατομμύρια στη Νόριτς) και Ντόουγκλας Αουγκούστο (5,5 εκατομμύρια στη Ναντ)

*Στα παραπάνω νούμερα δεν περιλαμβάνονται τα μπόνους, παρά μόνο τα πάγια πόσα. 

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!