Μέσι ή Ρονάλντο, πάρτι ή καναπές, γκολ ή ασίστ; - Ο Κουλιεράκης απάντησε σε όλα τα διλήμματα (vid)
i

© PrtScr

Μέσι ή Ρονάλντο, πάρτι ή καναπές, γκολ ή ασίστ; - Ο Κουλιεράκης απάντησε σε όλα τα διλήμματα (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:31 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:32 - 12.09.2024

Τα διλήμματα στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και οι απαντήσεις του πρώην αμυντικού του ΠΑΟΚ.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική και είναι έτοιμος για το επόμενο μεγάλο βήμα της καριέρας του. Η τρομερή βελτίωση του διεθνή στόπερ και οι εξαιρετικές επιδόσεις του τους τελευταίους μήνες με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, δεν πέρασαν απαρατήρητες από αρκετές σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες, με τη Βόλφσμπουργκ να κερδίζει τη... μάχη.

Όπως έγινε γνωστό πριν μερικές εβδομάδες, ο Κουλιεράκης υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με απολαβές άνω του ενός εκατομμυρίου, ενώ ο ΠΑΟΚ θα έχει και 20% μεταπώλησης από ενδεχόμενη πώληση του ποδοσφαιριστή στο μέλλον.

Όσον αφορά στα οικονομικά δεδομένα, ο Δικέφαλος θα λάβει αρχικά 12 εκατομμύρια ευρώ από τους Γερμανούς και στη συνέχεια θα μπουν στα ταμεία του άλλα τρία εκατομμύρια ως μπόνους.

Μάλιστα, αυτό το ποσό θα κάνει τον Κουλιεράκη την πιο ακριβή πώληση στην ιστορία του ΠΑΟΚ, ξεπερνώντας τα 11 εκατομμύρια που έδωσε η Νόριτς για την απόκτηση του Χρήστου Τζόλη.

Πριν από λίγα λεπτά, ο διεθνής στόπερ μέσα από το επίσημο κανάλι της Βόλφσμπουργκ στο Youtube κλήθηκε να απαντήσει στα διλήμματα που του έθεσαν οι άνθρωποι του συλλόγου.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ επιλέγει γκολ αντί για ασίστ, Λιονέλ Μέσι αντί για Κριστιάνο Ρονάλντο και... τον καναπέ του από τα πάρτι.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο: