O προπονητής της Άιντραχτ πήρε θέση για Κουλιεράκη

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

i

©Intime

O προπονητής της Άιντραχτ πήρε θέση για Κουλιεράκη

Μάνος Τσαλγατίδης 23:16 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:16 - 07.08.2024

Ρωτήθηκε και απάντησε για τον στόπερ του ΠΑΟΚ.

Τα δημοσιεύματα για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν σταματούν στη Γερμανία, με τους δημοσιογράφους να απευθύνουν σχετικό ερώτημα και στον προπονητή της ομάδας, Ντίνο Τοπμέλερ.

Μάλιστα ο Γερμανός τεχνικός θυμήθηκε το γκολ του 20χρονου κεντρικού αμυντικού κατά της ομάδας του, στην πρώτη μεγάλη νίκη του Δικεφάλου επί της Άιντραχτ, για τους ομίλους του περσινού Conference League, σημειώνοντας προφανώς ότι τον γνωρίζει και πως είναι καλός ποδοσφαιριστής.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε πως:

«Σίγουρα έχω ακούσει αυτό το όνομα ξανά. Είχε σκοράρει κι ένα γκολ εναντίον μας στο Confernce League. Καλός ποδοσφαιριστής, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι ακόμα δικός μας παίκτης. Δεν θέλω να πολλά για αυτό το θέμα. Είναι ξεκάθαρο όμως ότι αν παραχωρήσουμε κάποιον από την άμυνα μας, θα χρειαστεί να κάνουμε μια μεταγραφή».

Μέσα από αυτές τις δηλώσεις ουσιαστικά ο Τοπμέλερ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Άιντραχτ για τον Κουλιεράκη, χωρίς να θέλει να επεκταθεί, ενώ υπενθυμίζεται πως έχουν διαψευσθεί οι πληροφορίες των Γερμανών που ήθελαν τον ταλαντούχο στόπερ να έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα της Φρανκφούρτης.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!