Παίκτης της Βόλφσμπουργκ ο Κουλιεράκης: Παίζει με Σάμροκ και πετά για Γερμανία - Αυτό είναι το οικονομικό deal με τον ΠΑΟΚ!

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

i

©Intime

Παίκτης της Βόλφσμπουργκ ο Κουλιεράκης: Παίζει με Σάμροκ και πετά για Γερμανία - Αυτό είναι το οικονομικό deal με τον ΠΑΟΚ!

Μάνος Τσαλγατίδης 13:24 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:33 - 16.08.2024

Μετά τα ματς του ΠΑΟΚ με τη Σάμροκ Ρόβερς ο νεαρός αμυντικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην Bundesliga με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ.

O Kωνσταντίνος Κουλιεράκης διανύει τις τελευταίες του ημέρες ως κάτοικος Θεσσαλονίκης, αλλά και ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που συγκλόνισε με το κλάμα του μετά τον αποκλεισμό του Δικεφάλου από τη Μάλμε πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής της Βόλφσμπουργκ πλέον, καθώς οι «ασπρόμαυροι» δεν θα αρνηθούν την πρόταση των 15 εκατομμυρίων που έχουν στείλει οι «Λύκοι».

Πρέπει να σημειωθεί πως ο Κουλιεράκης ήδη έχει συμφωνήσει με τη γερμανική ομάδα και θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με απολαβές άνω του ενός εκατομμυρίου, ενώ ο ΠΑΟΚ θα έχει και 20% μεταπώλησης από ενδεχόμενη πώληση του ποδοσφαιριστή στο μέλλον.

Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι οι αγώνες του Δικεφάλου με τη Σάμροκ Ρόβερς θα είναι τα τελευταία του Κουλιεράκη με την ασπρόμαυρη φανέλα και μετά το τέλος αυτών θα αναχωρήσει με προορισμό τη Γερμανία, προκειμένου να βάλει και επίσημα την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Βολφσμπουργκ.

Ο Κουλιεράκης γίνεται ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που μετακομίζει από τον ΠΑΟΚ στην εν λόγω ομάδα, καθώς παλαιότερα το ίδιο είχε συμβεί και με τον νυν αρχηγό των «ασπρόμαυρων», Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Πλέον, ο Δικέφαλος ψάχνει την αγορά για δύο στόπερ, καθώς μετά το κενό που άφησε η πώληση του Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ πρέπει να καλυφθεί και αυτό του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, που είναι σαφώς πιο σημαντικό.

Βέβαια, για την αριστερή πλευρά του κέντρου της άμυνας υπάρχει πάντα και ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα, ο Δικέφαλος θα λάβει αρχικά 12 εκατομμύρια από τους Γερμανούς και στη συνέχεια θα μπουν στα ταμεία του άλλα τρία εκατομμύρια ως μπόνους. Μάλιστα, αυτό το ποσό θα κάνει τον Κουλιεράκη τη πιο ακριβή πώληση στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Όσον αφορά τα τρία εκατομμύρια ως μπόνους θα πρέπει να θεωρούνται φιξαρισμένα για τους «ασπρόμαυρους», αλλά θα καταβληθούν αργότερα μέσα στη σεζόν.