Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στη Γερμανία για Κουλιεράκη: «Στο παιχνίδι και η Στουτγάρδη»

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

i

©Intime

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στη Γερμανία για Κουλιεράκη: «Στο παιχνίδι και η Στουτγάρδη»

Κώστας Τόπας 15:22 - 26.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:25 - 26.07.2024

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γερμανία στο παιχνίδι της απόκτησης του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη έχει μπει και η Στουτγάρδη.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στη Γερμανία σχετικά με το μέλλον του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη. Πριν από μερικές ημέρες είχε αναφερθεί ότι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πως κατέθεσε πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους στον «Δικέφαλο του Βορρά», προκειμένου να τον πείσει να παραχωρήσει τον Έλληνα αμυντικό.

Ωστόσο, όπως ενημερωθήκατε από το Sportal κάτι τέτοιο εκείνη τη χρονική στιγμή δεν ίσχυε, καθώς σύμφωνα με κύκλους της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δεν έχει φτάσει κάποια επίσημη πρόταση ή ενόχληση από τον γερμανικό σύλλογο το τελευταίο χρονικό διάστημα ή γενικότερα από σύλλογο για τον αριστεροπόδαρο στόπερ των «ασπρόμαυρων».

Αυτή τη φορά, το Kicker αναφέρει ότι στο κόλπο για την απόκτηση του 20χρονου αμυντικού έχει μπει και η Στουτγάρδη που ψάχνεται για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνάς της. Μάλιστα, όπως τονίζεται οι Σουηβοί φαίνεται πως έχουν το πλεονέκτημα ότι βρίσκονται απευθείας στο League Phase του Champions League ώστε να τον πείσουν να πάρει μεταγραφή για τη Γερμανία.

Την περυσινή σεζόν, ο Kουλιεράκης κατέγραψε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας πετύχει τέσσερα γκολ και μάλιστα ένα από αυτά είναι κόντρα στη γερμανική ομάδα στην αναμέτρηση των δύο στο γήπεδο της Τούμπας.

Μάλιστα, έχει μείνει στο χορτάρι για 3.178' αγωνιστικά λεπτά και σε αυτό το διάστημα έχει καταφέρει να μοιράσει και δύο ασίστ.