«Οριστικό: Υπέγραψε στη Βόλφσμπουργκ ο Κουλιεράκης»

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

i

©Intime

«Οριστικό: Υπέγραψε στη Βόλφσμπουργκ ο Κουλιεράκης»

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:13 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:27 - 16.08.2024

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης θα πρέπει να θεωρείται πλέον ποδοσφαιριστής της Βόλφσμπουργκ, καθώς σύμφωνα με τον «Kicker» υπέγραψε στον γερμανικό σύλλογο.

Τελειωμένη υπόθεση θεωρούν τη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στη Βόλφσμπουργκ οι Γερμανοί. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Kicker, ο αθλητικός διευθυντής των «λύκων», Σεμπάστιαν Σίντζιελορζ βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα και το deal για τη μετακίνηση του 20χρονου αριστεροπόδαρου στόπερ ολοκληρώθηκε.

Μεταξύ άλλων επισημαίνουν πως η υπόθεση δουλευόταν από τον γερμανικό σύλλογο εδώ και καιρό κάτω από άκρα μυστικότητα ενώ το deal με τον ΠΑΟΚ θα αγγίξει τα 15 εκατ. ευρώ (14.75 για την ακρίβεια). Ακόμη τονίζουν πως ο Κουλιεράκης έχει ήδη περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι έχει υπογράψει το πολυετές συμβόλαιό του με τους «λύκους».

«Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δούλευε εδώ και καιρό την περίπτωση του Κουλιεράκη, ωστόσο, ο αθλητικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ, Sebastian Schindzielorz, έφερε εις πέρας την αποστολή του, ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή. Η Βόλφσμπουργκ προσπαθούσε να τον κάνει δικό της κάτω από άκρα μυστικότητα και ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη περάσει από ιατρικά ενώ υπέγραψε μακροχρόνιο συμβόλαιο. Το ποσό της μεταγραφής ανέρχεται στα 11.75 εκατ. ευρώ ενώ έχουν συμφωνηθεί άλλα 3 εκατομμύρια σε μπόνους», αναφέρει συγκεκριμένα το δημοσίευμα του γερμανικού Μέσου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!