Κούμαν: «Έμαθα για τα λέιζερ μέσω του αγώνα του Άγιαξ, μαθημένοι να... βουτάνε οι νότιοι»

Κούμαν: «Έμαθα για τα λέιζερ μέσω του αγώνα του Άγιαξ, μαθημένοι να... βουτάνε οι νότιοι»

Δημήτρης Χούπης 12:15 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:42 - 14.08.2024

Ο Ρόναλντ Κούμαν μεταξύ άλλων, μιλώντας για τον αγώνα της Ελλάδας με την Ολλανδία, αναφέρθηκε στο θέμα των λέιζερ, ενώ την ίδια ώρα σχολίασε ότι οι ποδοσφαιριστές στις χώρες του νότου... βουτάνε πιο εύκολα.

Η Ολλανδία θα φιλοξενηθεί από την Ελλάδα στην «OPAP Arena» για την όγδοη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Ο τεχνικός των «οράνιε», Ρόναλντ Κούμαν, λοιπόν μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στο θέμα των λέιζερ, λέγοντας πως το έμαθε από τους παίκτες που έπαιζαν στον Άγιαξ

Συγκεκριμένα ο επιθετικός του «Αίαντα», Μπέργκβαϊν είχε μιλήσει κι αυτός από τη μεριά του για τα λέιζερ μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ για το Europa League. Ο Κούμαν τόνισε δε ότι αν γίνει ξανά αυτό η UEFA πρέπει να πάρει τα μέτρα της. 

«Το είδα φυσικά στον αγώνα του Άγιαξ. Αυτό το έκανα γνωστό στο KNVB (Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ολλανδίας), για να ξεκαθαρίσω τουλάχιστον ότι αυτό συμβαίνει. Εάν συμβεί ξανά, πρέπει να παρέμβει η UEFA ή ο διαιτητής», ήταν τα λόγια του χαρακτηριστικά. 

Την ίδια ώρα πέταξε και τις... σπόντες του για τους ποδοσφαιριστές που είναι από τις νότιες χώρες της Ευρώπης, λέγοντας πως είναι μαθημένοι να «βουτάνε» πιο εύκολα. 

«Η υποκίνηση είναι πρόβλημα της Ολλανδίας. Ένας Γάλλος παίκτης "βουτάει" πιο εύκολα για να πάρει ένα φάουλ και να επηρεάσει τον διαιτητή. Εμείς δεν το έχουμε αυτό, δεν μεγαλώνουμε έτσι. Οι νότιες χώρες το κάνουν, χρησιμοποιούν τα πάντα!», ανέφερε συγκεκριμένα ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα