Κούμαν: «Να πάρουμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα κόντρα στη Γαλλία, το καλεντάρι ευθύνεται για τους τραυματισμούς»
i

© Intime

Κούμαν: «Να πάρουμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα κόντρα στη Γαλλία, το καλεντάρι ευθύνεται για τους τραυματισμούς»

Sportal newsroom 23:25 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:50 - 14.08.2024

Ο τεχνικός της εθνικής Ολλανδίας μίλησε εν όψει του αγώνα με τη Γαλλία για τα προκριματικά του Euro και στάθηκε στους πολλούς τραυματισμούς, που καλείται να διαχειριστεί.

Ο προπονητής της εθνικής Ολλανδίας, Ρόναλντ Κούμαν, ευελπιστεί πως η ομάδα του μπορεί να κερδίσει τη Γαλλία στα προκριματικά του Euro (13/10), ακόμη κι αν έχει πολλούς αστέρες στα... πιτς λόγω τραυματισμών.

«Βλέπω τρελά αποτελέσματα κάθε εβδομάδα. Ελπίζουμε να έχουμε ένα τέτοιο σχέδιο την Παρασκευή που θα μπορέσουμε να κάνουμε δύσκολα τα πράγματα για τη Γαλλία και να πάρουμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Φυσικά, συνειδητοποιούμε ότι δεν έχουμε την πιο δυνατή ομάδα που θα μπορούσαμε να έχουμε.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα στο ποδόσφαιρο, βλέπω αγώνες και αποτελέσματα κάθε εβδομάδα όπου σκέφτεσαι: πώς έγινε αυτό;» τόνισε ο Κούμαν στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (9/10) και πρόσθεσε για τους τραυματισμούς των Φρένκι ντε Γιόνγκ, Ματάις ντε Λιχτ, Κόντι Χάκπο, Μέμφις Ντεπάι, Μαρκ Φλέκεν, Τέουν Κουπμάινερς και Στίβεν Μπερχούις:

«Ποιος είναι ο λόγος για όλους αυτούς τους τραυματισμούς; Αυτό έχει να κάνει καθαρά με το καλεντάρι. Μερικές φορές είναι πραγματικοί τραυματισμοί στο ποδόσφαιρο, αλλά βλέπω και πολλούς μυϊκούς τραυματισμούς. Η Γαλλία έχει επίσης ξαφνικά τρεις δικούς της τραυματίες.

Αλλά φαίνεται ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα για το καλεντάρι, το οποίο είναι απίστευτα γεμάτο. Προσπαθώ να το συζητάω κάθε χρόνο στην UEFA, αλλά γίνεται ολοένα και πιο... τρελό.

Η κίνηση με νόημα του Γκουστάβο Πογέτ μπροστά στους δημοσιογράφους με τον Κωνσταντέλια (gallery)
EURO 2024

19:47 - 09.10.2023

Η κίνηση με νόημα του Γκουστάβο Πογέτ μπροστά στους δημοσιογράφους με τον Κωνσταντέλια (gallery)

O Γκουστάβο Πογέτ είχε τετ-α-τετ με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, με τη συζήτησή τους να πραγματοποιείται μπροστά στους δημοσιογράφους. Μία κίνηση γεμάτη νόημα από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, με αφορμή την κριτική που δέχθηκε στη μη κλήση του στο πρόσφατο παρελθόν.

Δείτε μόνο το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030, με αγώνες σε τρεις ηπείρους», πρόσθεσε αναφερόμενος στο τουρνουά που θα φιλοξενηθεί σε 7 χρόνια στη Νότια Αμερική, την Αφρική και την Ευρώπη.