Κούπερ: «Είναι λυπηρό να βλέπεις προπονητές να χάνουν τη δουλειά τους»

Στιβ Κούπερ

i

© Youtube

Κούπερ: «Είναι λυπηρό να βλέπεις προπονητές να χάνουν τη δουλειά τους»

Sportal newsroom 20:57 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:24 - 14.08.2024

Ο Στιβ Κούπερ, που βρίσκεται υπό πίεση στη Νότιγχαμ Φόρεστ, μίλησε για τις απολύσεις προπονητών στην Premier League, με αφορμή το «διαζύγιο» μεταξύ Τσέλσι και Γκράχαμ Πότερ.

Μόλις μια μέρα μετά την απογοητευτική ήττα της με 2-0 από την Άστον Βίλα στο πρωτάθλημα, η Τσέλσι αποφάσισε να απολύσει τον Γράχαμ Πότερ από τον ρόλο του ως προπονητής της πρώτης ομάδας, μετά από μόλις 31 αγώνες στους Λονδρέζους.

Αυτή ήταν και η 12η απόλυση προπονητή από τον πάγκο μιας ομάδας στην Premier League και ο Στιβ Κούπερ, ο οποίος βρίσκεται υπό πίεση στη Νότιγχαμ Φόρεστ λόγω του αρνητικού σερί της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη, σχολίασε τις μαζικές αποχωρήσεις προπονητών.

«Δεν είναι καλό να το ακούν οι μάνατζερ. Δεν το γνώριζα αυτό. Αλλά ξέρουμε ότι τα αποτελέσματα μετράνε και πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, προκειμένου να παίρνουμε νίκες. Όλοι κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, είμαστε όλοι στο ίδιο... σκάφος. Σε όποιο πρωτάθλημα κι αν εργαζόμαστε», ανέφερε αρχικά ο 43χρονος κόουτς.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι πάντα λυπηρό να βλέπεις προπονητές να χάνουν τη δουλειά τους. Τον Ρότζερς τον σέβομαι πολύ, όπως και τον Γκράχαμ, ακόμα κι αν δεν τον ξέρω καλά. Εύχομαι και οι δυο να είναι καλά και να επιστρέψουν πιο δυνατοί».

Όσον αφορά τον ίδιο του τον εαυτό, είπε: «Απλώς κάνω τη δουλειά μου. Δεν σβήνω, ακόμα κι όταν πάω σπίτι. Πάντα σκέφτομαι τη δουλειά. Έχω εμμονή. Θέλω να είμαι όσο καλύτερος γίνεται. Δεν ασχολούμαι πολύ με το τι λένε. Αν το σκέφτεσαι αυτό είναι αντιπαραγωγικό. Αν το κάνω αυτό, δεν κάνω σωστά τη δουλειά μου».