Κούπερ: «Το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό θα είναι το πρώτο πραγματικό φιλικό»
i

Κούπερ / © PrntScrn

Κούπερ: «Το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό θα είναι το πρώτο πραγματικό φιλικό»

Sportal newsroom 18:45 - 09.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:14 - 20.08.2024

Ο Στιβ Κούπερ υποστήριξε παράλληλα πως τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας του είχαν προπονητικό χαρακτήρα.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενόψει φιλικών της χειμερινής του προετοιμασίας. Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Στιβ Κούπερ, μίλησε για το εν λόγω ματς, αναφέροντας πως θα είναι τελείως διαφορετικό από τις προηγούμενες αναμετρήσεις των παικτών του.

Πιο αναλυτικά, αυτό που τόνισε είναι πως οι δύο σύλλογοι δεν θα δώσουν αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα, αλλά αντιθέτως θα έχουν μεγάλο ανταγωνισμό μεταξύ τους.

Ολυμπιακός: Το Σάββατο στις 17:55 η άφιξη του Ροντινέι στο «Ελ. Βενιζέλος»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:11 - 09.12.2022

Ολυμπιακός: Το Σάββατο στις 17:55 η άφιξη του Ροντινέι στο «Ελ. Βενιζέλος»

Ο Βραζιλιάνος μπακ θα βρίσκεται στην Ελλάδα το απόγευμα του Σαββάτου προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της απόκτησης του από τον Ολυμπιακό. Στις 17:55 η προγραμματισμένη ώρα προσγείωσης της πτήσης του στο «Ελ. Βενιζέλος».

«Tα δύο πρώτα παιχνίδια ήταν προπονητικού χαρακτήρα. Αυτό είναι το πρώτο πραγματικό φιλικό και ανταγωνιστικό παιχνίδι. Θα είναι υπέροχο. Προπονούμαστε στο στάδιο. Είναι υπέροχο για την ιδιοκτησία να έχει και τις δύο ομάδες εδώ. Ήταν η ιδέα μας να έρθουμε.

Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα, η οποία είναι συνηθισμένη στο να είναι πετυχημένη και ανταγωνιστική στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Θα είναι ένα παιχνίδι που χρειαζόμαστε, μαζί με την εμπειρία να παίξουμε σε ένα τέτοιο στάδιο με αυτή την ατμόσφαιρα», δήλωσε συγκεκριμένα ο προπονητής των Βρετανών.