Παρουσιάστρια του MEGA έχει κλέψει την καρδιά του Δημήτρη Κουρμπέλη (vid)

Παρουσιάστρια του MEGA έχει κλέψει την καρδιά του Δημήτρη Κουρμπέλη (vid)

Sportal newsroom 09:35 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:16 - 14.08.2024

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης και η Ελένη Βουλγαράκη έχουν έρθει πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με το ρεπορτάζ την πρωινής εκπομπής του Star, Breakfast@Star.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης και η Ελένη Βουλγαράκη φαίνεται πως είναι το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz. Στην εκπομπή «Breakfast@Star» του τηλεοπτικού σταθμού Star έγινε μια αποκάλυψη που αφορά τη δημοσιογράφο και στενή συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου στη εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον αρχηγό του Παναθηναϊκού. Φημολογείται, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα, πως βρίσκονται σε σχέση.

Όπως ανέφερε ο Μαρίνος Βυθούλκας, η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός έχει έρθει κοντά με τον αμυντικό μέσο των «πράσινων» και της Εθνικής Ελλάδας.

«Οι πληροφορίες μας λένε ότι έχουν έρθει κοντά, είναι κάτι περισσότερο από φίλοι, έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους κάτι πολύ φρέσκο μεν, τρυφερό δε. Είναι αρχή ακόμα, κανένας από τους δύο δεν το έχει επικοινωνήσει καθώς και οι δύο διατηρούν πολύ χαμηλό προφίλ στις προσωπικές τους ζωές» ανέφερε ο δημοσιογράφος του Star, Μαρίνος Βυθούλκας την πρωινή εκπομπή του καναλιού, σημειώνοντας πως ουδέποτε στο παρελθόν η Ελένη Βουλγαράκη είχε απασχολήσει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με τις σχέσεις της.

Όπως όλα δείχνουν, ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να αγωνίζεται με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Αν κι η Ρέιντζερς ήθελε να τον κάνει δικό της, φαίνεται πως η διοίκηση των «πρασίνων» τα έχουν βρει με τον παίκτη για ανανέωση του συμβολαίου όμως οι διαπραγματεύσεις δεν θα ολοκληρωθούν ακόμα. 

Ο διεθνής μέσος φαίνεται να μην εξετάζει μια πιθανή μετακίνηση στο εξωτερικό αν κι εξαρχής ο Κουρμπέλης ήθελε να παραμείνει στο τριφύλλι αφού προτιμά τη σταθερότητα στη ζωή του. Συνεπώς, ο Κουρμπέλης θα ανανεώσει το συμβόλαιο του στα τέλη Μαΐου. Μέχρι τότε, θα πρέπει να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες στη διαπραγμάτευση, που σχετίζονται περισσότερο με διαδικαστικά θέματα παρά με σημαντικές διαφορές.