Η Αλ Καλίτζ του Δώνη πλησιάζει στην απόκτηση του Κουρμπέλη

Δημήτρης Κουρμπέλης

i

©intime

Η Αλ Καλίτζ του Δώνη πλησιάζει στην απόκτηση του Κουρμπέλη

Sportal newsroom 20:28 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:28 - 19.08.2024

Η Αλ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη είναι κοντά στη μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη και το μόνο που μένει είναι να πάρει την έγκριση από το κράτος της Σαουδικής Αραβίας.

Τη νέα του ομάδα όπως φαίνεται βρήκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο Έλληνας μέσος έλυσε το συμβόλαιό του με την Τράμπζονσπορ και έμεινε ελεύθερος, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Γιώργου Δώνη, Αλ Καλίτζ και ήρθε σε επαφή μαζί του.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, δέχτηκε την πρόταση τη αραβικής ομάδας και το μόνο που μένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι να γίνει δεκτή από το κράτος της Σαουδικής Αραβίας. Μεγάλο ρόλο στην υπόθεση αυτή έπαιξε και ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος προπονεί την αραβική ομάδα, καθώς ο Κουρμπέλης ήρθε σε επικοινωνία μαζί του και τον έπεισε να μετακινηθεί στη Μέση Ανατολή.

Υπενθυμίζεται πως και ο Κώστας Φορτούνης βρέθηκε κοντά στην Αλ Καλίτζ, αλλά η μεταγραφή του έχει χαλάσει. Ο Έλληνας μέσος μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, ήρθε σε συμφωνία με τον αραβικό σύλλογο, αλλά η μετακίνησή του δεν προχώρησε καθώς θεωρήθηκε αρκετά ακριβή από το κράτος.

Ο 30χρονος μέσος με την Τράμπζονσπορ είχε μόλις έξι συμμετοχές και στα μισά της περασμένης σεζόν δόθηκε δανεικός στην Καραγκιουμρούκ με την οποία είχε 16 εμφανίσεις. Ακόμα έχει παίξει στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και στον Παναθηναϊκό.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!